Hadise... BORÇ VE HACİZ HABERLERİNE ABLADAN AÇIKLAMA!

Hadise... BORÇ VE HACİZ HABERLERİNE ABLADAN AÇIKLAMA!

Geçtiğimiz günlerde Hadise'nin Akaretler'deki ofisine haciz memurlerının geldiği yönündeki haberlere, ablası Hülya Açıkgöz açıklık getirdi.

Hadise, geçtiğimiz günlerde Akaretler'deki ofisine giden haciz memurları nedeniyle şoke olmuştu.

Bodrum'daki beach club'ü de belediye tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkılan Hadise, tüm bu iddialar karşısında sessizliğini korumaya devam ediyor.

Hülya Açıkgöz, kendi boçları yüzünden kardeşi Hadise hakkında haciz işletimi başlatılması karşısında sessiz kalmadı.

Bodrum’da işlettiği plajın mülk sahipleri tarafından hakkında haciz işlemi başlatılan Hadise, ablası Hülya Açıkgöz’ün 200 bin liralık borcu nedeniyle ikinci kez haciz şok yaşamıştı. 

Hülya Açıkgöz, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Hadise'nin Bodrum'daki plaj ile hiçbir bağının olmadığını sadece sahne bedeli karşılığında konser verdiğini belirtti.

Mülk sahibine borcu olmadığını iddia eden abla Açıkgöz, "2017 yazında işletmemde tehditler altında zorla senet imzalatıldığının haberi neden yapılmıyor?" diyerek de yeni bir iddiayı ortaya attı.

Haciz haberlerinin 'kadına şiddet' olduğunu söyleyen Hülya Açıkgöz, devlet ve polisin yanında olmadığını da dile getirdi.

Hülya Açıkgöz, Bodrum'daki plajını bu sene açmamaya karar verdiğini belirterek, "Onlarca ekmek yiyen insanın ekmeği ile oynayanların Allah yanına kâr bırakmaz!

Ben tehditlere boyun eğmem! Allah'tan başka da kimseye ihtiyaç duymam" açıklamasını yaptı.
Açıköz, "Haberlerde bahsi geçen arsa sahibi ile hiçbir ilgim yok, çünkü benim bir kira sözleşmem yok.

Sadece işletme sözleşmem var. Haksız yere yapılan hacizler ile beni yıldırmaya çalışıyorlar. Peki benim ticari şirketime yapılan hacizlerin Hadise ile nasıl bir ilgisi olabilir?" açıklamalarına da yer verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.