Hadise... KAR SOĞUĞUNU ISITTI!

Hadise... KAR SOĞUĞUNU ISITTI!

Hadise, Hatay'da yılbaşı konserinde on binlerce hayranıyla birlikte büyük bir coşku içerisinde yeni yıla girdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği yılbaşı konserinde sahne alan Hadise, Amanos dağı zirvesindeki kar soğuğunun hissedildiği Atatürk Anıt alanında genç yaşlı on binlerce hayranıyla buluştu.

Sevilen şarkılarını coşkulu kalabalıkla birlikte seslendiren Hadise, sevenlerini coşturdu. Hayranlarına üşümemeleri için zıplama ve hareket etmeleri önerisinde bulunan Hadise'ye konsere gelenler sevgi gösterilerinde bulundu.

Kalabalık arasında bir hayranının havaya kaldırdığı kartondaki 'Küçücük dünyamda en büyük Hadise'sin' yazısını kabalığa sesli olarak okuyan Hadise, hayranına teşekkür etti.

YENİ YIL MESAJINI PAYLAŞTI

2 saatten fazla bir süre sahnede kalan Hadise, hayranlarıyla yeni yıl mesajını paylaşarak,"Yeni yılda ne isteriz arkadaşlar? Bence her şeyden önce sağlık, çünkü sağlık olmadan hiçbir şey yapamayız. Ne mutlu oluruz, ne işimizi yapabiliriz, ne de yanımızdakileri sevebiliriz.

Bence her şeyin başı sağlık ama yaşadığımız ülke daha önemli, çünkü ülkemiz ne kadar iyi olursa, biz o kadar iyi oluruz. O yüzden kendim için değil, önce ülkem için terörsüz, kadına şiddetsiz, çocukların dövülmediği, eğitime yeterince ilgi verilen bir ülke olsun istiyorum" diye konuştu.

Saatlerin 00.00'a yaklaştığı saniyelerde geri sayımı coşkulu kalabalık ile birlikte yapan Hadise, 2016'nın hayırlı olması dileğinde bulundu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da konser sırasında Hataylıların yeni yılını kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.