Hadise... SEKSİ BAYRAM CİCİSİ!

Hadise... SEKSİ BAYRAM CİCİSİ!

Hadise bayramda Kıbrıs’ta bayram konseri veren sanatçı seksi elbisesi ile dikkat çekti.

Yeni albümünün hafta sonunda piyasaya çıkacağını söyleyen sanatçı “Şampiyon geliyor” dedi.

Çıkardığı her albümde büyük ilgi gören şarkılarının yanı sıra giydiği kıyafetlerle de adından söz ettiren pop müziğin yıldız ismi Hadise, Kıbrıs’ta yine rüzgar gibi esti.

Girne Rocks Hotel’de bayramın ikinci gecesi sahneye çıkan ünlü sanatçı, kardeşi modacı Derya Açıkgöz’ün hazırladığı siyah dentelli transparan kıyafeti ile de dikkat çekti.

hadise_bayram_kibris_1.jpghadise_bayram_kibris_1.jpg

Seksi kıyafeti ile sahnede söylediği Türkçe  ve İngilizce şarkılarla izleyenleri coşturan Hadise bir kez daha farkını gösterdi.

Hadiseyi dinlemeye gelen ünlü isimler arasında Selçuk Yöntem, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan’da vardı.

Yeni albüm “Şampiyon” hafta sonu çıkıyor…

Konser öncesi basın mensupları ile röportaj yapan sanatçı bayramlarda ailesinden uzakta kaldığını ve bu boşluğu seyircisi ve magazin gazetecileri ile doldurduğunu söyleyerek gazetecilere “Siz benim bayramlarda ailem gibi oluyorsunuz” dedi.

Yeni albümünün önümüzdeki Cuma günü piyasaya çıkacağını da söyleyen Hadise albüm öncesi yurt dışında uzun bir tatil yaptığı ve kendisini yorucu ve tempolu bir dönemi beklediğini belirtti.

“Şampiyon” adlı yeni şarkının klibini ablası çekti…

Yeni albümünün ilk klibini ise  albüme adını veren “Şampiyon” adlı şarkıya İstanbul’da çektiğini söyleyen sanatçının klibi yine ablası Hülya Açıkgöz çekmiş.

Daha önceki kliplerini çeken ve bu konuda çok yetenekli biri olduğunu belirttiği ablası için Hadise “Ablam olduğu için kliplerimi ona çektiriyorum diye bir şey yok.

Benim ne istediğini çok iyi biliyor ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Anlaşamazsam ablam diye tolerans göstermem ve kesinlikle çalışmam” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.