Hadise...SÜPER MİNİSİYLE FRİKİK VERMEMEK İÇİN GAZETECİLERE AMBARGO!

Hadise...SÜPER MİNİSİYLE FRİKİK VERMEMEK İÇİN GAZETECİLERE AMBARGO!

'Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali'nde Mini elbisesiyle sahne alan Hadise, gazetecilerin sahne önünden görüntü almamasını isteyince basın mensupları başka bir yere alındı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde düzenlenen 'Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde sahne alan sanatçılar Hadise ve Murat Boz, hayranlarını coşturdu.

Mini elbisesiyle sahne alan Hadise, gazetecilerin sahne önünden görüntü almamasını isteyince basın mensupları başka bir yere alındı.

Festivalin ikinci akşamında ilk olarak Hadise sahne aldı. Büyük bir coşkuyla sahneye çıkan Hadise'nin mini kıyafeti geceye damga vurdu.

Hadise giydiği mini elbisesi nedeniyle gazetecilerin sahne önünden görüntü almamasını istedi. Bunun üzerine görevliler basın mensuplarını başka bir alana aldı.

Ardından konsere başlayan sanatçı, sevilen şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturdu. ‘Sıfır tolerans’, ‘prenses’, ‘farkımız var’ ve ‘aşk dediğin’ gibi sevilen parçalarını seslendiren Hadise yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.