Hadise yine bildiğimiz gibi... BALIK ETLİ, MİNİ ETEKLİ, BOL FRİKİKLİ!

Hadise yine bildiğimiz gibi... BALIK ETLİ, MİNİ ETEKLİ, BOL FRİKİKLİ!

Antalya`da konser veren Hadise, dans gösterileri sırasında, vantilatörler nedeniyle sık sık havalanan eteği nedeniyle zorlandı.

Hadise, Antalya'da Konyaaltı Beach Park'ta konser verdi. Ünlü şarkıcı, hayranlarına sevilen şarkıları eşliğinde, coşku dolu bir akşam yaşattı.

Dans ekibiyle birlikte, üzerinde siyah ve yırtmaçlı mini etekli elbisesiyle çıkan Hadise, hareketli dans gösterileri ve sahne önündeki vantilatörler nedeniyle sık sık zor anlar yaşadı. Frikik vermemek için büyük uğraş veren Hadise, dans gösterileri ve sahne şovlarıyla etkiledi.

Hadise'yi Süper Minisi Zorladı

"BU NE ENERJİ"

Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla ve hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, "Bu nasıl bir enerji Antalya? Ne yaptınız siz böyle, muhteşemsiniz" dedi. 'Yolumun Işığı' gibi sevilen parçalarını seslendiren sanatçı, hareketli 'Düm Tek Tek' parçasıyla konseri tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.