Hadise... ZAYIFLADI ZANNETTİK, AMA GERÇEK BAŞKA ÇIKTI!

Hadise... ZAYIFLADI ZANNETTİK, AMA GERÇEK BAŞKA ÇIKTI!

Amerika'da düzenlenen dünyaca ünlü Coachella Festivali'ne giden Hadise, paylaştığı fotoğraflarda zayıflığıyla dikkat çekmişti ama gerçek sonradan ortaya çıktı.

ABD-Kaliforniya'daki Coachella Festivali'nden dönen Hadise, önceki akşam Maltepe'de konser verdi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla zayıfladığı görülen Hadise'nin, fotoğrafları photoshop çıktı.

YAKINDAN FOTOĞRAF ÇEKTİRMEDİ

Şarkıcının korumaları sahne önünden görüntü almak isteyen muhabirleri "Hadise Hanım yakın plan fotoğraf çektirmek istemiyor. Çıkan görüntülerden rahatsız oluyor. Bu konuda çok kesin talimatı var. Ama uzaktan görüntü alabilirsiniz" diye uyardı.

FOTOŞOP YAPARAK HERKESİ KANDIRMIŞ

Geçtiğimiz yaz fazla kilolarıyla gündeme gelen Hadise, bu kez fit vücuduyla sosyal medyayı sallamıştı. Ancak gerçek hiç de öyle kilo verdiğini söylemiyordu! Hadise dün verdiği konserde olay oldu. 

Hadise’nin paylaştığı pozlarla konser anındaki hali arasında epey fark vardı. Kilolarıyla dikkat çeken Hadise’nin fotoğraflarda fotoşop yaptığı ve kendini incelttiği iddia ediliyor.

KİLOLU GÖRÜNMEMEK İÇİN ÖNLEM ALMIŞ

Hadise önceki gün Maltepe'de bulunan bir AVM'de sevenleriyle buluştu. Şarkıcının korumaları sahne önünden görüntü almak isteyen muhabirleri “Hadise Hanım yakın plan fotoğraf çektirmek istemiyor.

Çıkan görüntülerden rahatsız oluyor. Bu konuda çok kesin talimatı var. Ama uzaktan görüntü alabilirsiniz” diye uyardı. Hadise'nin fotoğraflarda kilolu görünmemek için böyle bir önlem aldığı öğrenildi.

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.