Hakan Akkaya-Mutlu Genç... BİRBİRLERİNE OLAN BENZERLİKLERİ ŞAŞIRTIYOR !..

Hakan Akkaya-Mutlu Genç... BİRBİRLERİNE OLAN BENZERLİKLERİ ŞAŞIRTIYOR !..

Lara ile düet yaptığı "Maç Kaç Kaç"şarkısıyla son dönemin dikkat çeken isimlerindeni Mutlu Genç, aynı projede yer aldığı Hakan Akkaya ile olan benzerliği ile şaşırtıyor...

Lara ile düet yaptığı "Maç Kaç Kaç" şarkısıyla son dönemin dikkat çeken isimlerinden Mutlu Genç, Hakan Akkaya ile birlikte aynı projede yer alıyor.

Yıllardır make up artist olarak bir çok ünlü isimle çalışan ve profesyonel şarkıcılık hayatı başladıktan sonra da bu mesleğine nankörlük etmeyen Mutlu Genç, Star Tv'de başlayan Patron yarışmasının make up artisti olarak ekranlarda olacak.

Üstelik bu projede ünlü modacı Hakan Akkaya'da olacak.

Her röportajında Hakan Akkaya'ya benzerliği sorulan Mutlu Genç; " Hakan Akkaya ile aynı projede yer almak benim için büyük şans. Herkes benziyorsunuz deyip duruyordu ve ilk defa yan yana gelmek nasip oldu. Kendisi alanının en iyisi ve bende onun olduğu bir projede yer aldığım için çok sevinçliyim" dedi.

Şarkısına aldığı olumlu tepkilerden dolayı da mutlu olduğunu dile getiren sanatçı, "Kaybettiğim kardeşimi buldum sonunda" esprili notuyla , Hakan Akkaya ile çektiği bu fotoğrafı İnstagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.