Hakan Altun - Cengiz Kurtoğlu...SAHNEDE SEVİMLİ MİSAFİR!

Hakan Altun - Cengiz Kurtoğlu...SAHNEDE SEVİMLİ MİSAFİR!

Temmuz’da Harbiye Açıkhava'da sahneye çıkan Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun, yoğun istek üzerine önceki akşam Poll Production organizasyonu Turkish Airlines Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında bir kez daha sevenleriyle buluştu.

Üç saate yakın sahnede kalan ikili, en güzel şarkılarını sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.

İlk bölümde sahneye çıkan Cengiz Kurtoğlu, seyircisini 'Gece Olunca' parçasıyla selamladı. ‘Saklı Düşler, Duvardaki Resim’ gibi klasikleşmiş parçalarını seyircisiyle birlikte söyleyen Kurtoğlu, daha sonra sahneyi Hakan Altun’a bıraktı.

Altun ise efsane parçası 'Telefon' ile giriş yapıp ‘Sen de Ağla, Aşk Lütfen Gel’ gibi sevilen parçaları ile Harbiye’yi adeta müziğe doyurdu. 

SAHNEDE DAVETSİZ MİSAFİR! 

cengizkurtoglu_kedi.jpg

Konserin bir kısmında Altun’un kameraman ile şarkı söylemesi ve Cengiz Kurtoğlu’nun şarkı söylediği anda sahneye çıkan bir kedi renkli görüntülere sahne oldu. 

MÜSLÜM GÜRSES’İ SAHNESİNDE ANDI

Rahmetli Müslüm Gürses’in 'Sevda Yüklü Kervanlar' parçasını seslendiren Altun "Bize aşkı ve arabeski sevdiren adamı hiçbir zaman unutmayacağım” diyerek müziğin efsane ismi Müslüm Gürses’i sahnesinde anmayı unutmadı. 

‘Duyanlara Duymayanlara, Hain Geceler, İstanbul Olmaz Olsun, Yorgun Yıllarım’ı beraber seslendiren ikili, seyircinin ayakta alkışları ve yoğun tezahüratlarıyla sahneden uğurlandılar. 

'BEN YILLARIMI BÖYLE SAĞLAM ADAMLARA TESLİM EDERİM'!

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikiliden Altun; "Benim şarkılarımı okuyan yorumcular arasında en haz aldığım isimlerin en başında Cengiz ağabeyim gelir.

Biz Cengiz abinin şarkılarıyla büyüdük. Hala onun şarkılarıyla büyüyenler var, hatta daha büyüyecek olanlar da var" diye konuştu. 

Kurtoğlu ise; ‘Ben yıllarımı işte böyle sağlam adamlara teslim ederim ki, bir 40 yıl daha böyle özel geçsin’ diyerek kardeşim dediği Hakan Altun’a övgülerde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.