Hakan Altun... HEM ŞARKI SÖYLEDİ HEM DUA ETTİ!

Hakan Altun... HEM ŞARKI SÖYLEDİ HEM DUA ETTİ!

Sahne İstanbul Bodrum’da bayramın finalini yapan Hakan Altun kendisini dinlemeye gelen babaları da unutmadı.

Dillere dolanan slow şarkılarıyla konserine başlayan başarılı sanatçı, müzisyen arkadaşlarına ve vokalistine "Allah size alkış başına 600 bin dolar verir inşallah" sözleriyle alkış isteyerek ilinç bir dua ve temenniye imza attı.

Babalar gününe denk gelen konserinde kendisini dinlemeye gelen babaları da unutmayan Hakan Altun “Babalar gününüzü canı gönülden kutluyorum, Allah nazardan saklasın, evlatlarınıza bağışlasın” sözleriyle mekandaki babaların babalar gününü kutladı.


“Telefonun Başında”  şarkısıyla başladığı konserinde keyifli ve romantik dakikalar yaşatan başarılı sanatçı, "Alkışlamayan bütün bekarlar evde kalsın inşallah.

Evli olup da alkışlamayanların kaynanası 50 yıl daha yaşasın inşallah" diyerek dualarına yeni bir boyut kattı.

Gece boyu devam eden esprili duaları ile büyük alkış alan Hakan Altun, “ Çarşı darbeye karşı, Çarşı dünyadaki bütün kötülüklere karşı ve Çarşı kadına şiddete karşı”  sözleri ile gönül verdiği renklerin taraftarlarına da selam göndermeyi ihmal etmedi.


Öte yandan başarılı sanatçının şarkılarına hayranları dışında Sahne İstanbul ekibi de koro halinde eşlik etti.

Altun “Arkada gördüğünüz koro dünyada Kızıl Ordu Korosu’ndan sonra en değerli koro” diyerek Sahne İstanbul ekibini onurlandırdı.

Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Altun, sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

Konseri, sanatçının arkadaşı futbolcu Tuncay Şanlı’nın yanı sıra cemiyet hayatının tanınmış simalarından Fatih-Esra Öztürk, Hasan-Özlem Mutlu Çetin ve Çiğdem-Mithat Erdem gibi simalar ön masalardan izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.