HAKAN ALTUN SAHNESİNİ ÜNLÜLER BASTI!

HAKAN ALTUN SAHNESİNİ ÜNLÜLER BASTI!

Sevilen aşk şarkılarının bestecisi, arabesk ve fantazi müziğin sevilen ismi Hakan Altun, önceki gece BVS Group’a ait Sahne İstanbul Bodrum ’da tatilcilere unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Sahne İstanbul Bodrum’da yüzlerce hayranına kendi bestelerinin yanısıra çok sevilen şarkıları da seslendiren Altun’u dinlemeye gelenler arasında bir çok ünlü isimde vardı., Yıldız Tilbe, Fatih Ürek, Tuncay Şanlı, Ayşe-Hakan-Aykut üçlüsünün Aykut’u ve Ali Güven gibi ünlü simalar gece boyunca Altun’a gerek sahnede gerekse masalarında şarkılara eşlik ettiler.

Gecenin ilerleyen dakikalarında önce Yıldız Tilbe’yi sahneye davet eden ünlü sanatçı, ‘’Size hayranım, o kadar güzel bir kalbiniz var ki sizi burada görmek benim için muhteşem bir duygu…’’ dedi.

Ardından eline mikrofonu alan Yıldız Tilbe, yine konukları şaşırtan bir hareket yaparak kendi şarkılarından değil, Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkısı ‘’Unut’’u Altun ile seslendirerek konuklardan büyük alkış aldı.

Tilbe sonrası sahneye davet ettiği Fatih Ürek’in ise verdiği 30 kilo sonrası oldukça enerjik ve zinde olduğu, sevilen şarkısı ‘’Hoş Geldin Yar’’ı hem oynayarak hemde oynatarak seslendirmesi gözlerden kaçmadı.

bodrumsahne_hakanaltun_fatihurek.jpg

Gece boyunca hem duygusal hem de hareketli şarkılara sık sık  yer veren Altun kendisini izlemeye gelen konuklarına ‘’Yaz boyunca her Salı Sahne İstanbul Bodrum’dayım, burada olmak bambaşka bir mutluluk, sizden son bir isteğim var lütfen giderken emniyet kemerlerinizi mutlaka takın..’’ diyerek programını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.