HAKAN ALTUN VE GÜLÇİN ERGÜL İLE GÜLDÜR GÜLDÜR!

HAKAN ALTUN VE GÜLÇİN ERGÜL İLE GÜLDÜR GÜLDÜR!

Hakan Altun ve Gülçin Ergül’ün konuk olacakları bu yeni bölümde “Güldür Güldür Show” tiryakilerini yine keyif dolu saatler bekliyor.

Hamile olduğu için meyve aşeren Sinem, eşi İbrahim ve Sinem'in annesi nöbetçi manavda aradıklarını bulabilecekler mi? Hamile olan Mehtap ile, ona deliler gibi aşık kocası Bilal de aynı manava meyve almaya gelirse neler olur? Son kalan meyveyi almak için iki aile arasında yarış düzenleyen manav İsmail başarıya ulaşabilecek mi?

Ekranların en sevilen evlilik programı Evle Beni'de sunucu Yeter hangi çiftleri mutlu edecek? Yeter'in düzenli seyircileri İbrahim, Mustafa, Fikri ve Bahadır Dede, taliplerini bulabilecekler mi? Kayınpederi Şevket'i programa getiren Dilek sonunda kayınpederinden kurtulabilecek mi? Şevket'ten sonra programa katılan Hakan Altun, stüdyoyu basarsa neler yaşanır?

 

Okul pikniğine giden özel okul popüler öğrencileri Hüseyin, Fikri ve Mesut kendileriyle çıkmak isteyen Nezaket ve Mehtap'ı kabul edecek mi? Aynı yerde pikniğe gelen meslek liseliler Bilal, İbrahim ve Mustafa kızları etkilemeye başarabilecek mi? Meslek Liseli Gülçin, aslında şarkıcı Gülçin çıkarsa neler olur? 

Aşık olduğu Yeter'le evlenmek için düğün kuran uzaylı Hüseyin ve ailesi, Yeter’in ailesine uzaylı adetlerine alıştırabilecek mi? Hüseyin'in öz ailesi Fikri ve Burcu da düğüne katılırsa dünyalılar duruma ne tepki verir? Hüseyin ve Yeter tuhaf uzaylı adetlere rağmen evlenmeyi başarabilecek mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.