Hakan Peker... KRAL TV'Yİ BASTI!

Hakan Peker... KRAL TV'Yİ BASTI!

Hakan Peker, şimdi de bir müzik kanalının, 'Unutuluyor mu Aşklar' şarkısının klibine yeterince yer verilmediğini iddia edince ortalık karıştı.

Daha önce katıldığı bir müzik programında rejiye sinirlenip stüdyoyu terk eden Hakan Peker, şimdi de bir müzik kanalının, 'Unutuluyor mu Aşklar' şarkısının klibine yeterince yer verilmediğini iddia edince ortalık karıştı.

Şarkısının Top 20 listelerine alınmadığını da söyleyen Peker, kanala avukatıyla birlikte polis gönderip tutanak tutturdu ve o kanalda klibinin yayınını yasaklattı.

Hakan Peker'in polise başvurmasını tasvip etmeyen, üyesi olduğu MÜYAP ise Peker hakkında flaş bir karar alarak şarkıcıyı haysiyet kuruluna sevketti.
 
Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği (MÜYAP) Başkanı Bülent Seyhan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.
"Yönetim kurulu olarak aldığımız karar neticesinde, üyemiz Hakan Peker'i, bu davranışından dolayı haysiyet kuruluna sevk ettik."
TOP 20 ZİRVESİ NASIL OLUŞUYOR?
Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay ise "Top 20 listesi nasıl oluşturuluyor?" sorusuna şu yanıtı verdi:
"Bütün sektör, Top 20 listesinin nasıl oluşturulduğunu ve yayın akışını çok iyi biliyor...
Biz 35 ayrı kriteri baz almamızın yanı sıra ulusal ve yerel radyolarda çalınma sürelerini, radyo monitör verilerini, haftalık dijital verileri, 40 üniversitede bulunan kiosklardaki geri bildirimleri ve fiziki satışların grafiklerini derleyerek bir puanlama çıkarıyoruz.
Top 20 listesi bu verilerden oluşuyor. Ancak tüm bu kaynaklarda üst sıralarda olan listede Mehmet zirveye yerleşebiliyor."
 

Kaynak:sabah.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.