Hakkı Bulut... YENİ YAŞINI SAHNEDE, SANATÇI DOSTLARIYLA KUTLADI...

Hakkı Bulut... YENİ YAŞINI SAHNEDE, SANATÇI DOSTLARIYLA KUTLADI...

Hakkı Bulut , doğum günü olan 3 Şubat'da sahnedeydi. Ünlü şarkıcı, yeni yaşını sahnesinde eşi,hayranları ve sanatçı dostları ile kutladı. Sevenleri, Bulut'a doğum günündeki sahnesinde büyük ilgi gösterdiler.

Hakkı Bulut'un doğum günündeki sahnesinde sanatçılardan: Türkü, Şerif Kayran,Burhan Topal ve eşi Saadet Bulut yalnız bırakmadılar. 

 

Ünlü sanatçı doğum günü için sahneye getirilen pastasını sanatçı dostları ve eşi Saadet Bulut ile birlikte kesti. O anlarda bütün salon sanatçının yeni yaşını ayakta alkışlayarak kutladı.

Mustafa Barış DURAK'a röportaj veren sanatçı, İlk kez sahnede doğum günü kutladığını belirterek, şarkılarının mimarının eşi olduğunun da altını çizdi. Bulut " 61. Yılımız olacak. Türkiye'deki sanat camiasında bunca zaman sevgiyle, saygıyla evli kalan kimse yoktur " dedi.

Sanatçı şimdiye kadar tüm albüm, plak ve kasetlerde okuduğu tüm eserlerinin kendisine ait olduğunu, 1200 üzerinde eserinin bulunduğunu söyledi. Yaşayan efsane olarak nitelendirilen Hakkı Bulut,88 yaşında bile sahnede olmak istediğini söyleyerek; " Ben pandemide 5 klip çektim, şarkılar yazdım. Her gün konserden konsere koşuyorum.78 yaşına bastım ama kendimi 28 gibi görüyorum. Ölene kadar sahnede olacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.