Halsey... HASTA YATAĞINDAN ANLATTI!

Halsey... HASTA YATAĞINDAN ANLATTI!

Türk sevgilisi Alev Aydın'dan 9 aylık Ender Ridley adında bir oğlu bulunan Amerikalı şarkıcı Halsey'in başı sağlık problemleriyle başı dertte. Sık sık hastaneye yatıp çıkan ünlü yıldız, her şeye alerjisinin olduğunu açıkladı.

Amerikalı şarkıcı Halsey, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı Türk senarist Alev Aydın'dan 14 Temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve bebeğiyle çekilen fotoğraflarını yayınlayan ünlü yıldız, son paylaşımıyla takipçilerini üzdü.

Halsey hasta yatağından duyurdu: Her şeye alerjim var!

Son dönemde sık sık hastaneye yatıp çıkan Halsey, sağlık durumuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. 

27 yaşındaki şarkıcı, anne olduktan sonra en büyük hayalini gerçekleştirdiğini ancak sağlığında ciddi değişimler meydana geldiğini ifade etti.

Halsey hasta yatağından duyurdu: Her şeye alerjim var!

"ÇOK HASTA OLMAYA BAŞLADIM"

Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan Amerikalı yıldız, hastane yatağında çektiği ve Instagram hesabından paylaştığı videoda sağlık sorunlarının nasıl başladığını anlattı.

Hamile kalıp bebek dünyaya getirdikten sonra sağlığının farklı bir yola girdiğini söyleyen Halsey, "Gerçekten çok hasta olmaya başladım.

Birkaç kez anafilaksi yüzünden hastaneye kaldırıldım. Ve hala devam eden başka sorunlar da ortaya çıktı." dedi.

Ünlü şarkıcı, paylaşımında "Ehlers Danlos Sendromu", "Sjogren Sendromu" ve Mast Hücre Aktivasyon Sendromu" ile birlikte "Postural Ortostatik Taşikardı Sendromu" olduğunu söyledi.

Halsey, bu hastalıkların temel nedeninin araştırıldığını ve hayatının büyük bir bölümünde özbağışıklık sistemiyle ilgili sorunları olduğunu bildiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.