Haluk Levent... ÇOK ÖZEL BİR ŞARKI: "GÜNAH DİYARI"!

Haluk Levent... ÇOK ÖZEL BİR ŞARKI: "GÜNAH DİYARI"!

26 Şubat'ta Chantier Film dağıtımıyla vizyona girecek olan "Senarist" filmi için ünlü müzisyen Haluk Levent'ten çok özel bir şarkı geldi.

Sözleri H. Orkun Eser'e bestesi Ferdi Karameşe'ye ait "Günah Diyarı" günümüz aşklarının çıkmazlarını anlatıyor. Şarkının klibi için kamera karşısına geçen Haluk Levent "Günah Diyarı"nın özel bir şarkı olduğunu belirtirken "Senarist" filmi için de son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri diyor.

Filmin soundtrack albümünün ana hit parçası olan "Günah Diyarı"nın klibinde filmden de sahnelere yer veriliyor.  

Filmin konusu; Adem siyasi bir yazardır. Yıllarca edindiği tecrübeler sonunda görünenle aslında olanın çok farklı olduğunu göstermek için "Senarist" isminde bir kitap yazar. Fakat bu kitabın bastırılması bir şekilde engellenir. Adem boşa çıkmakta olan çabalarının getirdiği maddi ve manevi sıkıntılar ile boğuşurken bir not alır; "Senaristi Bul"…

Senaristi arayan Adem işin içine gizemli grupların da girmesi ile kendini anlamlandırması güç bir karmaşanın tam merkezinde bulur. Üzerine oynanan bu oyunların sebebini öğrenmek için Senarist'i bulması gerekmektedir. Ve aramaya koyulur.

Merak unsurunun bir an bile azalmadığı bu hikayede, Adem'in, üzerine oynanan oyunun gizemini çözmeye çalışmasını izleriz. Fakat bu kolay olmayacaktır.

 Haluk Levent'in film için seslendirdiği "Günah Diyarı" şarkısı şimdiden kısa sürede müzik listelerinde üst sıralara çıkmaya aday...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.