Haluk Levent... DEPREM BÖLGESİNE YARDIM GÖNDERMEK İSTEYENLERE HAYATİ BİR UYARI!

Haluk Levent... DEPREM BÖLGESİNE YARDIM GÖNDERMEK İSTEYENLERE HAYATİ BİR UYARI!

Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 büyüklüğündeki depremle sallandı. Deprem yaklaşık 30 saniyeden fazla sürdü. Korkutan depremin ardından şarkıcı Haluk Levent'ten deprem bölgesine yarım göndermek isteyen vatandaşlara uyarı geldi.

Sabah saat 4.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sarsıntı birçok kentte hissedildi. Depremin şiddeti Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı da sarstı.

Haluk Leventten uyarı Lütfen valilikler ile görüşmeden yardım yollamayın
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, depreme ilişkin son bilgileri paylaşarak, "Toplam itibarı ile 284 vefatımız var. 2323 yaralımız var. Bin 170 bina yıkıldı.

Hatay Havalimanı şu anda uçuşa kapalı. Maraş ve Antep'i de sivil uçuşlara kapatmış durumdayız.

Artçı deprem konusunda 78 artçı deprem söz konusu... 6'dan büyük 3 artçı deprem, 5'ten büyük 8 artçı oldu" diye konuştu.

TWITTER HESABINAN UYARDI

Şarkıcı kimliğinin dışında kurucusu olduğu AHBAP platformu aracılığıyla yaptığı yardımlarla da adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, tüm ülkeyi kahreden depremin ardından; 7.4'lük sarsıntıdan etkilenen bölgelerle ilgili Twitter hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı.

Haluk Leventten uyarı Lütfen valilikler ile görüşmeden yardım yollamayın

"ÇALIŞMALAR FELÇ OLUYOR"

Bölgeye yardım göndermek isteyen vatandaşlara uyarıda bulunan Levent, şöyle yazdı:

Böyle bir felakette bu ülkeye kötülük yapmak istemiyorsanız lütfen ama lütfen şehrin valilikleri ile görüşmeden yardım yollamayın. Her şey tıkanıyor.

Şimdiden 'Şu kadar kamyon yollayalım şuraya şunu yollayalım' gibi tweetler gördüm. Yapmayın! Etmeyin! Çalışmalar felç oluyor sonra.

Haluk Leventten uyarı Lütfen valilikler ile görüşmeden yardım yollamayın

"GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ"

Sonrasında bir Tweet daha atarak "Ahbaplar olarak hepimiz deprem bölgesine koordine olmak için çalışıyoruz. Uçaklar uçmuyor bu sebeple araba ile yolculuktayım. Bir kaç saat içinde bölgede olacağız" diyen ünlü isim, "Ülke olarak son yılların en büyük felaketi ile karşı karşıyayız. Gün birlik olma günü. AFAD, valilik ve belediyelerle işbirliğindeyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.