Haluk Levent...“KONU MÜZİK İSE RAP DE TÜRKÜ DE YORUMLARIM”

Haluk Levent...“KONU MÜZİK İSE RAP DE TÜRKÜ DE YORUMLARIM”

Haluk Levent, müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Göktürk dergisinde yayınlanan röportajda Levent, “Halkın ağabeyi olmak çok güzel bir duygu. Erkeğidir, kızıdır cinsiyet ayırt etmeden bir abilik makamı benim için çok mutluluk verici oldu. İyi ki hepsinin Haluk Ağabeyiyim.” dedi. 

“UYUŞMAYALIM PROJESİYLE DÜNYA REKORU KIRACAĞIM” 

Yeni projesiyle ilgili de konuşan Haluk Levent, “Her ilçede başlattığımız Uyuşmayalım projesi var. Bu proje kapsamında çocukların uyuşturucudan uzak tutulması için her ilçede bir konser yapılacak 100 konserin olacağı Uyuşmayalım ile Türkiye’nin en büyük projesini yapmaya çalışacağım. Dünya rekoru kırılacak. Yakında hayata geçecek” ifadelerini kullandı.

“KONU MÜZİK İSE RAP DE TÜRKÜ DE YORUMLARIM”

Hakan Kanburoğlu’nun rap müziğin ön planda olmasıyla ilgili sorularını da yanıtlayan Levent, “Konu müzik olunca her şeyi yorumlamaya çalışıyorum. Müziğin bir tarzı falan yok. Elimsen ne geliyorsa yapıyorum bazen türkü söylüyorum, bazen alternatif rock. Ahengi tutturabiliyorsam her şeyi söylerim. 15 yıl önce Alışamadım şarkısıyla rap dünyasıyla ilişki kurdum, rap de okudum. Rap güzel, kulağa hoş geliyorsa ne olduğuna bakmamak lazım. Yeter ki işi samimiyetle yapalım.” cümlelerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.