Haluk Levent... MESLEKDAŞLARINA FATURA DESTEĞİ!

Haluk Levent... MESLEKDAŞLARINA FATURA DESTEĞİ!

Haluk Levent, kademeli normalleşme tedbirlerinden sonra "Geçinemiyoruz" diyerek isyan eden müzisyenler için harekete geçti.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle eğlence mekanları, restoranlar ve kafelere kısıtlamalar getirilmişti.

Dün gerçekleşen bakanlar kurulu sonrasında yayınlanan genelgeye göre; Restoran ve kafelerin, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında masada servis, gel-al ve paket servis, 21.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis ile açık olacağı duyuruldu.

Eğlence ve konser mekanlarının bir süre daha kapalı kalacağı kararlaştırıldı.

AHBAP'TAN DESTEK

haluklevent-paylasim.jpg

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, alınan kararlar sonrası müzisyenler için bir destek kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Ünlü şarkıcı, Twitter mesajında şu ifadelere yer verdi:

Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın. 400 ₺’ye kadar olan faturalarınızı ödeyeceğiz. Ayrıca bir heyet oluşturup kalıcı bir çözüm için Ankara’ya gideceğiz. Hepimiz zor durumdayız.

VE EKİP OLUŞTU!

 

Ankara'da görüşmeler yapmak için ekip oluşturduklarını da açıklayan Haluk Levent, "Çözüm için, konserlerimizin için Ankara’ya gitmek istediğimizi belirtmiştik. Birçok sanatçı dostumuz aradı. Hepsine teşekkür ediyoruz. 5 kişilik ekip oluşturduk. Burhan Şeşen, Ceylan Ertem, Gripin ve Manga ile birlikte tüm sahne emekçileri için çözüm arayacağız" ifadelerini kullandı.

haluk1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.