Haluk Özkan - Ekrem Apak... TÜRKÜLERİN KARDEŞLİĞİ URFA'DAN START ALIYOR!

Haluk Özkan - Ekrem Apak... TÜRKÜLERİN KARDEŞLİĞİ URFA'DAN START ALIYOR!

Halk Müziği Sanatçıları Haluk Özkan ve Ekrem Apak, "Türkülerin Kardeşliği’’ Konserleri Türkiye'nin tüm kentlerinde ve meydan konserleriyle izleyici karşısına çıkacak.

Ülkemizin birlik ve beraberliğinin sanatsal anlamda en büyük teminatı, kadim kültürümüzün en değerli hazinesi Türkülerimiz; değerli Halk Müziği Sanatçıları Haluk Özkan ve Ekrem Apak'ın  meydan konserleriyle  hayat buluyor. "Türkülerin Kardeşliği’’  Konserleri Türkiye'nin tüm kentlerin de ve meydan konserleriyle izleyici karşısına çıkacak.


Birçok kurum ve kuruluşların tam desteğini alan Türkülerin Kardeşliği  konserler turnesi için Urfa da Rabia meydanın da sadece Ş.Urfa’nın değil; tüm Türkiye’nin unutamayacağı konser ve ödül töreni için özel  bir ses ışık platform kuruldu.


Organizasyon yetkilileri;  Türkiye’nin dört bir yanından konser daveti  aldıklarını ve her şehre özel program yaparak ‘’Türkülerin Kardeşliği’’ Konserlerini   Türkiye’nin her bölge ve şehirlerinden yapılacağını belirttiler. 

Organizasyon hakkında konuşan Haluk Özkan ve Ekrem Arpak : Türküler ortak kültür ve mirasımız. Yapacağımız bu konserler turnesi ; birliğimiz ve beraberliğimizi tüm Dünyanın imrenerek izleyeceği ve tanık olacağı bir sesleniş olacaktır, bu kapsamda ilk konserimiz  Peygamberler Şehri Şanlıurfa'da  20 Mayıs Akşamı Saat: 19:00'da  start alacaktır. Diye açıklama da bulundular.

BİR İLK!

Bu turneyi anlamlı kılan en önemli özelliklerden bir de ; konserde yer alacak sanatçıların , birlik, beraberlik ve Türkülerin Kardeşliği adına ülkemizin önemli siyaset, medya, sanat ve iş dünyasından değerli isimlerle sahnelerini paylaşarak ödül verecek olmaları.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.