Haluk Özkan... 'EVLİLİK PROGRAMLARINDA ŞARKI SÖYLEMEK İÇİN MÜZİK YAPMIYORUM'!

Haluk Özkan... 'EVLİLİK PROGRAMLARINDA ŞARKI SÖYLEMEK İÇİN MÜZİK YAPMIYORUM'!

Yakın zamanda ‘’Beton Duvar’’ adlı yeni albümünü çıkaran sanatçı, çok ağır konuştu.

‘’Birbirlerine tapu kayıtlarını, maaşlarını ,sigortalarını soran bunu da doğalmış gibi karşılayan insanların bir televizyon programında yer aldığı  ve bu tür programları Dünya meselesi gibi sunan, televizyon yapımcı ve sunucuların arasın da benim ne işim ola bilir ki? Bu yaptığım sanata ,müziğime ve sanat severlere  hakaret olur. Ben evlik programlarında şarkı söylemek için müzik  yapmıyorum. 

Türkiye de sanatı ucuzlatmaya çalışanların arasında benim ne işim olabilir ki? Ben baştan aşağı problemli insanların yer aldığı; Ayşe teyzeyi, ya da Mehmet efendiyi baş göz edebilmek için mi  yıllarca sanat yaptım. Ülkem de sabahları müzikle uyanırdık şimdi birbirlerine tapu kaydın soran abuk subuk problemli insanları izletiyorlar. Bu olmaz !..

Bu ülke de sanatına son derece hakim birçok sanatçılar var ve bu sanatı anlama, yorumlama ve değerlendirme kabiliyetinde olan çok değerli bir dinleyici kitlesi var. Benim bu tür programlarla anılmam bile benim dinleyicimi üzer ve onlara hakarettir. İşte bu yüz den bu tür televizyon programlarına çıkmama kararı aldım’’. dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.