Haluk Özkan... 'KAYSERİ SUCUK VE PASTIRMADAN İBARET DEĞİL'

Haluk Özkan... 'KAYSERİ SUCUK VE PASTIRMADAN İBARET DEĞİL'

Memleketi Kayseri'yi ziyarete giden Başarılı müzik adamı Haluk Özkan duygularını şöyle ifade etti;

'Şayet Kayseri’ye yolunuz düşecek olursa siz de benim gibi Cumhur Başkanımız Sayın Abdullah Gül, Sayın Genel Kurmay Başkanımız Hulisi Akar ve Hatta 8. Cumhur Başkanımız Sayın Turgut Özal’ ile sohbet edebilirsiniz. Onların aynı Lise ve sınıf da ki  hayatlarına yani; Kayseri Lisesi’ndeki gençlik yıllarına tanıklık edebilir sohbet de edebilirsiniz.

Kayseri Lisesi şimdi bir müze ve bu Liseden mezun olanlar; Türkiye’nin kısa tarihini derinden etkilemiş isimler.  Kayseri de mükemmel bir müze oluşturmuşlar, ‘’Milli Mücadele Müzesi’’  Ruhi Su’nun sesi müzede video görsellerin de yankılanıyor'.

Müzeler müdürü Fehmi Gündüz, Etkinlikler direktörü Ahmet Salman Akkurt ,Erkan Küp ve Emre Karaca'nın mihmandarlığında müzeyi gezen, müze ile ilgili bilgiler alan Haluk Özkan,  Kayseri  Belediye başkanı Mustafa Çelik’in bu müzeye çok emek verdiğini söyledi.

Özkan 'Hakikaten de müthiş bir müze oluşturmuşlar. Benden söylemesi gidin ve Kayseri’yi gezin ve unutmayın! Kayseri sadece sucuk ve pastırmadan ibaret değildir' diyerek sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.