Hamit Altıntop...KENDİ NİŞAN KUTLAMASINDAN NEDEN ERKEN AYRILDI?

Hamit Altıntop...KENDİ NİŞAN KUTLAMASINDAN NEDEN ERKEN AYRILDI?

Kuruçeşme de bir otelde verilen bir davetle nişanlanan Hamit Altıntop ve nişanlısı Feyza; kutlama için gittikleri mekanda davetlileri bırakıp arka kapıdan nişanı terketmeleri şaşkınlık yarattı...

Kuruçeşme debir otelde verilen bir davetle nişanlanan Hamit Altıntop ve nişanlısı Feyza; kutlama için gittikleri mekanda davetlileri bırakıp arka kapıdan nişanı terkettiler.

Ziynet Sali'nin ilan-ı aşk ettiği Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, önceki akşam sevgilisi Feyza ile Kuruçeşme de bir otelde düzenlenen bir törenle nişanlandı.

Nişandan görüntü alınmasına izin vermeyen ünlü futbolcu, nişan kutlamasını ise Etiler de bir kulüpte yaptı.

Aynı gün Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-1 yenen takım arkadaşları, Hamit Altıntop'u bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Ancak Galatasaray kulübünün teknik ekibi ve yöneticileri, geceye katılmadı.

Sabaha kadar süren partinin sonunda gazetecilere görüntü vermek istemeyen çiçeği burnunda nişanlılar, davetlileri bırakıp arka kapıdan kaçtı. Genç çiftin bu tavrı şaşkınlık yarattı.

Ziynet Sali, geçtiğimiz aylarda Hamit Altıntop'la birbirlerine aşık olduklarını ve bir süre ilişki yaşadıklarını itiraf edip "Denedik ama olmadı" demişti.

Bu açıklamadan kısa süre sonra Hamit Altıntop nişanlandı ve bazı çevreler bunu "Ziynet Sali'ye nispet mi yapıyor acaba " diye yorumladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.