Hamparsum Demircioğlu... `YANILSAMALAR` ADINI VERDİĞİ SERGİSİYLE `PERA SANAT GALERİSİ`NDE !..

Hamparsum Demircioğlu... `YANILSAMALAR` ADINI VERDİĞİ SERGİSİYLE `PERA SANAT GALERİSİ`NDE !..

Ünlü sanatçı Hamparsum Demircioğlu, `Yanılsamalar` isimli resim sergisini, Nilüfer Moayeri Küratörlüğünde, 13 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında, Pera Sanat Galerisi`nde gerçekleştiriyor.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Hamparsum Demircioğlui 'Yanılsamalar' adını verdiği resim sergisini Nilüfer Moayeri Küratörlüğünde, 13 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında, Pera Sanat Galerisi'nde sanat severlerlle buluşturuyor.

'Yanılsamalar' adıyla açılan bu sergi, 'Pera Sanat Galerisi'nin 2015 yılının ilk sergisi olarak da ayrı bir önem taşıyor.

'Yanılsamalar' sergisi, insanın gördükleri nesnelerin varlıkların, acaba gerçekten bizim algıladığımız bir biçimde mi? Yoksa gerçekten bu tamamen bir benzerlik mi taşıyor? sorularına adeta görsel bir şölenle cevap veriyor.

Bunları sorgulayan sanatçı, yapmış olduğu çalışmalarda grafik etkilerin yanında, göz yanılmaları yaratarak, tahtaların ince damarlı yapısını, ambalajların dokularını ve tarihten de kendini soyutlamayarak verdiği portreleri, sicimle veya iğnelerle tutturulmuş bir şekilde veriyor.

Bu benzersiz ve ilginç sergiyi İstanbul'lu sanat severler, 13 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında, Pera Sanat Galerisi'nde ziyaret edebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.