Hande Doğandemir... 5.KATTAN ATLADI, SET ÇIĞLIKLARLA İNLEDİ!.

Hande Doğandemir... 5.KATTAN ATLADI, SET ÇIĞLIKLARLA İNLEDİ!.

Yeni filmi için 5. kattan atlayan Hande Doğandemir, set arkadaşlarına korku dolu anlar yaşattı. Çekimler sırasında çok heyecanlanan oyuncu, sahneyi kazasız bir şekilde atlattı.

'Her Şey Aşktan' filmi için birçok kılığa giren ve her bir sahne için defalarca ayrı ayrı dersler alan Hande Doğandemir'in 5. kattan atlama sahnesi filmi izleyen hayranlarının nefesini kesecek.

HER ROLE BÜRÜNDÜ

Hande Doğandemir Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Herşey Aşktan filmi için rol gereği boksör oldu ringe çıktı, Tango dansıyla herkesi kendine hayran bıraktı, boğazın serin sularına tereddütsüz atladı ve en sonunda bir binanın 5 . katından kendini aşağıya bıraktı.

ATLAMA SAHNESİNDE ÇOK HEYECANLANDI

Çekimler başlamadan atlama sahnesinin yapılacağı terasta oldukça keyifli anlar yaşayan güzel oyuncu, atlama sahneleri yaklaşınca heyecanını saklayamadı.

SET ÇIĞLIKLARLA İNLEDİ

Sinema da çok kullanılan bir teknik ile oyuncuyu ayaklarından ve belinden özel ipler ile bağlayan ekip işini bitirince sıra atlama sahnesine geldi. Heyecanın dorukta olduğu sette oldukça tehlikeli sahne için motor denmiş ve çekim başlamıştı ve işte o anda anda Handenin çığlıkları ile set inledi. "Her şey Aşktan" film ekibi kazasız belasız bir sahneyi de böyle tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.