Hande Yener... 'BİZ KADINLAR KRAL İSTERİZ!'

Hande Yener... 'BİZ KADINLAR KRAL İSTERİZ!'

'Hasta' isimli çıkış şarkısıyla müzikseverleri mest eden Hande Yener, uzun bir sürenin ardından ilk radyo programında İstanbul FM Genel Yayın Yönetmeni Gürdal Çakır' ın konuğuydu.

'Kraliçe' isimli yeni albümüyle ve özellikle albümde yer alan 'Hasta' isimli çıkış şarkısıyla müzikseverleri mest eden Hande Yener, uzun bir sürenin ardından ilk radyo programında İstanbul FM Genel Yayın Yönetmeni Gürdal Çakır' ın konuğuydu.

Albümdeki şarkılar, dinleyici mesajları/telefonları ile renklenen programda Hande Yener' in Gürdal Çakır'a yaptığı birbirinden ilginç açıklamalar da dinleyenleri radyo başına kilitledi.

BİZ KRAL İSTERİZ, BÜTÜN İSYANIMIZ BU!

Gürdal Çakır' ın albümün adı olan 'Kraliçe' ile ilgili sorusu üzerine bu şarkının bütün kadınlara hitaben yapıldığını ve bütün kadınların aslında 'Kraliçe' olduğunu vurgulayan Hande Yener, bütün kadınların bir kral istediğini ve tüm isyanın buna olduğunu söyledi.

Hande Yener, ayrıca kral olabilecek erkeğin kendini hissettirmesi gerektiğini, varlığını, gücünü her daim eşine göstermesi gerektiğini belirtti. Sanat ve özel hayatında da uzun soluklu ilişkilerin, işlerin peşinde olduğunu söyleyen Hande Yener, 'ekerim ve biçerim' diyerek bu konu hakkındaki görüşlerini belirtti.

Hande Yener kendi hayatı ile ilgili de, mutlaka her insan gibi hataları olduğunu ama geçen yılların ve müziğin kendisini olması gereken insan yaptığını dile getirdi. Müzik olmasaydı daha sığ yaşar belki daha çok hata yapardım dedi.

BU ÜLKEDE BANA HER KAPI AÇIK!

Babasının vefatından sonra sevenlerinin etrafını saran kocaman bir aile olduğunu söyleyen Hande Yener, 'Ben yalnız değilim, bu ülkede hangi kapıyı çalsam, orada çok güzel ağırlanıp, çok güzel şeyler paylaşacağımı biliyorum' dedi.

Nadir de olsa bir Kral gördüm diyerek radyo camiasının önemli ismi Gürdal Çakır' a teşekkürlerini ileten Hande Yener, başta Polat Yağcı olmak üzere müzik şirketi Poll Production'a da çok şey borçlu olduğunu sözlerine ekledi ve sevenlerine sonsuz teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.