Hande Yener... BU KEZ ELİNİ MASAYA VURDU VE...

Hande Yener... BU KEZ ELİNİ MASAYA VURDU VE...

Hande Yener Michael Kuyucu 'nun Radyo KLAS'taki programına Eurovision Şarkı Yarışması ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Yeni albümününün tanıtımı için Michael Show'a konuk olan Hande Yener'e Eurovision Şarkı Yarışmasına gitmesi için gelen binlerce e-mail ve Sms talebi geldi.

Michael Kuyucu ,bir müzik yazarı olarak Hande Yener'i Eurovision Şarkı yarışmasına yıkıştırdığını ve yarışmaya katılması gereken yorumcuların başında geldiğini açıkladığı programda Hande Yener'de Eurovision şarkı yarışmasına katılmak istediğini ve mutlaka birincilik için mücadele vererek Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci yapmak istediğini açıkladı.

"TRT'nin İstediğini de Görsem Gözüm Açık Gitmeyecek !"

Michael Kuyucu Hande Yener 'e "Bu yarışmaya katılmayı profesyonel amaçlarla mı yoksa yüreğinden mi istiyorsun ?" diye sorduğunda Hande Yener'in Eurovision hakkında ki sözleri şöyle oldu : "Yüreğimden tabii ki yüreğimden istiyorum? Profesyoneller istemiyor zaten farkındaysan. Yani buradaki kariyerlerini filan düşünüyorlar, 'eğer birinci olamasam ne kaybederim ' diye düşünüyorlar. Bende hep birincilik kazanırım diye düşünüyorum, yani bende negatif bir şey , hiçbir zaman yok. İşimi iyi yaparsam en iyi olacağımı biliyorum ama bu anketler TRT'nin yaptığı anketler değil , bunu biliyorsunuz , internette yapılan bir takım anketler beni öneriyor.

TRT bunları baz almıyor çünkü o anketlerin hepsinde geçen sen de ben birinci seçilmiştim , ben değil "Manga" gitti. Bu yapılan anketleri şu yönüyle önemsiyorum: Halkın beni Eurovision'da görmek istediğini görüyorum.

Bu yarışmaya katılmak çok güzel bir şey , bunu istiyorum , inşallah TRT'nin istediğini de görürsem gözüm açık gitmeyecek. Tabii ki onların stratejilerini , neye göre değerlendirme yaptıklarını bilemiyorum. Ancak şunun bilinmesini istiyorum , ben tüm haklarımla , tüm enerjimle hazırım?

Eminim ki görev gelirse Sinan Akçıl'da harika bir Eurovision şarkısı yapacaktır. İnanılmaz bir show hazırlarım inanılmaz dikkat çeker. Birinciliği alır, yarışmayı Türkiye'ye getiririm?"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.