Hande Yener..."HAVLARIM AMA ISIRMAM!"

Hande Yener..."HAVLARIM AMA ISIRMAM!"

Hande Yener, Türkiye'nin ilk celebrity radyosu Radyo Mega'da iddialı açıklamalar yaptı..

Türkiye'nin ilk celebrity radyosu radyo Mega ünlü konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Radyo Mega'nın Yayın yönetmeni Serkan Ünal'ın hazırlayıp sunduğu +1'in bu haftaki konuğu Hande Yener'di. Görsel ve yazılı basından gazetecilerin de yoğun ilgi gösterdiği programda Hande yener iddialı açıklamalar yaptı.

Farklı tarzını devam ettirdiği yeni albümü "HAYROLA?" ile geçtiğimiz Cuma günü Radyo Mega'nın konuğu olan Hande Yener, çarpıcı açıklamalarıyla gündeme damgasını vururken, basın mensuplarının da ilgi odağı oldu. Hande Yener'i izlemek için Radyo Mega stüdyolarına konuk olan basın mensupları, meslek hayatlarının en ilginç anlarını yaşadı. Hande Yener "HAYROLA?" şarkısında dile getirdiği "Kötü haber çok, iyi haber yok" sitemini bu kez gazetecilerle rolleri değiştirerek yineledi. Yener, bu kez soruları yanıtlamak yerine soru sormayı tercih etti. Roller değişince neye uğradığını şaşıran gazeteciler Hande Yener'in soruları karşısında bir hayli zorlandı. Gazetecilere en sevdikleri sanatçıyı soran Hande Yener, farklı yanıtlar aldı. Karşılarında Hande Yener olmasına rağmen başka isimleri saymaktan çekinmeyen basın mensupları Hande Yener'in ismini söylemeyi de ihmal etmedi. Kısa süren bu rol değişiminden sonra gündem sorularına geçen gazeteciler yine "lavabo tıkandı" polemiğine değinmeden geri duramadı. "Evet, lavabo açıcıyım" diyen Hande Yener müziğin tıkanmakta olduğu gerçeğini bir kez daha vurguladı. Kendi değişimiyle bu süreci çok önce atlattığını ve 'HAYROLA?' albümünün büyük beğeni toplamasıyla, taşların yerine oturduğunu ifade eden Hande Yener, "çok tehlikeli açıklamalar yapıyorsunuz" cümlesine aldırış etmeyerek "havlarım ama ısırmam" dedi. Boynuna "DİKKAT KÖPEK VAR!" yazılı tabela asıp gezebileceğini söyleyen Hande Yener, bu cümlenin yeni albümünün ismi olabileceğinin de sinyallerini verdi.

Geçtiğimiz günlerde "Eurovison'a Rimi Rimi Ley de gitti" diyerek yeni bir tartışma başlatan sanatçı, "Gülseren Domez, bu sözü haksız yere üstüne aldı. Benim lafım, şahsa yönelik değildi. Ben, yapılan müziğin yeteri kadar önemsenmediğini anlatmaya çalıştım" açıklamasını yaptı. Birçok sanatçının bugünlerde alıngan dönemler geçirdiğini söyleyen Hande Yener, "eleştirildikçe doğru yolda olduğumu hissediyorum" diye konuştu. Eski albümlerinde yine başarıyı yakaladığını fakat o dönem hiç bu kadar konuşulmadığını vurgulayan Yener, "Bakış açım, hayat tarzım, müziğimi giderek etkiliyor ve değiştiriyor" şeklinde konuştu.

Küçüklüğünden bu yana radyonun samimiyetini ve sıcaklığını çok sevdiğini söyleyen Hande Yener, çok yakında Radyo Mega'da haftalık bir programa başlayacağının da müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.