Hande Yener... 'KRALİÇE' RADYO MÜZİK'TE!

Hande Yener... 'KRALİÇE' RADYO MÜZİK'TE!

Pop müziğin sevilen ismi Hande Yener,Radyo Müzik stüdyosunda Şafak Karaman'ın konuğu oldu.

Son albümü ''Kraliçe'' ile yeniden sevenleriyle buluşan sanatçı, yeni albümü ve müzik yaşamı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Programda öne çıkan başlıklar ise şöyle;

DEMET AKALIN İLE ARAMIZ BOZUK DEĞİL

Geçmişte müzik dünyası ile ilgili eleştirel söylemlerde bulunan Hande Yener, artık işine baktığını, o zamanlar kendini müzikal savaşında yalnız hissettiğini söyledi.

Demet Akalın ile yaşadığı polemikten sonra bir araya gelip reklam filmi çeken Yener, yaşadığı olayla ilgili şu açıklamalarda bulundu; ''Herkes müzik tarzımı değiştirmemle ilgili yorum yapıyordu.

Basına yaptığım açıklamada; Bakkal müziği yapanlar niye elestiriyor aynı seyı yapmıyoruz ki dedim, Demet üstüne alındı. Sonuçta iyi günümde kimse harikasın demedi, ben de şimdi kimsenin fikrini merak etmiyorum dedim.

Ben bir gün canlı yayında konukken Demet aradı konuşma yaptı, dargınlıktan haz etmiyorum ve insanım sonuçta. Telefondan sonra onunla görüşmeye başladık.''

Demet Akalın'ın Türkan şarkısı için, bana hitap etmiyor ama çok başarılı bir şarkı ifadesini kullanan Hande Yener, son on yıldır Sinan Akçıl ve Mor ve Ötesi dışında albüm alıp dinlemediğini vurguladı.

İZEL BABAM ÖLDÜĞÜNDE ARADI

İzel ile aynı plak şirketine bağlı olan sanatçı, İzel ile arasında yaşananlar için; ''İddialı olduğunuzda sataşan çok oluyor. İzel, o zamanlar onu takip ettiğime, onun çalıştığı insanlarla bilerek çalıştığıma dair bir hayal dünyasına kapılmıştı ama kapandı bunlar.

Ben o zaman polemiğe bile girmedim, ciddiye alıp cevap bile vermedim. Aynı şirkette diye kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Babam öldüğünde bir çok sanatçı arkadaşım gibi o da aradı. Şu an hiç bir sorunumuz yok. Ben artık işime bakıyorum, böyle şeylerle uğraşmıyorum.''

BENİM ÜZERİMDEN SİNAN AKÇIL REKLAMI YAPILMIYOR

Şafak Karaman'ın; ''Senin üzerinden Sinan Akçıl reklamı mı yapılıyor'' sorusuna Hande Yener; ''İnsanların bu sanmaları hep sanal. Siz zannediyorsunuz ki biz hep el ele konser konser geziyoruz.'' Sinan Akçıl'a albüm yapması için ısrar edenlerden biri olduğunu belirten sanatçı,

Sinan Akçıl'ın bir müzisyenden daha fazla özelliğe sahip olduğunu ve onun sahnede olması gerektiğini vurguladı.

SEZEN AKSU DOĞDUĞUNDAN BERİ KRALİÇE

Şafak Karaman'ın Sezen Aksu'nun ünvanı ile anılmak seni karşı karşıya getirir mi sorusuna; ''O kraliçe doğmuş'' cevabını veren Hande Yener, müzikte çok iddialı biri olduğunu ama kendisine isim takmak gibi bir gayesinin hiç bir zaman olmadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.