Hande Yener... KRALİÇE YÖNETTİ, AYLİN COŞKUN  DÖKTÜRDÜ !..

Hande Yener... KRALİÇE YÖNETTİ, AYLİN COŞKUN DÖKTÜRDÜ !..

Aylin Coşkun, yeni single’ı Saftirik için kamera karşısına geçti. Pop müziğin kraliçesi Hande Yener’in de ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu klip çalışmaları için Antalya’ya çıkarma yapan Aylin Coşkun, 70 kişilik bir ekiple kamera karşısındaydı.

2015 yılında yaptığı Çalkala ve Star Ben albümleri ile  adından sıkça söz ettiren Aylin Coşkun, yeni single’ı Saftirik için kamera karşısına geçti.

Pop müziğin kraliçesi Hande Yener’in de ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu klip çalışmaları için Antalya’ya çıkarma yapan Aylin Coşkun, 70 kişilik bir ekiple, yaklaşık yirmi üç saat süren çekimlerde enerjisi ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

saftirik_klip_banyo.jpg

Büyük bir bölümü Antalya’nın incisi Su Otel’de çekilen klipte, jakuzi sahneleri için daha önce dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira’nın da parti düzenlediği kral dairesi kullanıldı. Senaryo gereği yaklaşık 2 saat boyunca jakuzide kalan Coşkun, lobide gerçekleştirilen çekimlerde ise fiziği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Hande Yener’in yönetmenlikteki hünerlerini sergilediği sette, ikili dostlukları ile de düşman çatlattılar. Yatakta geçen sahnelerin çekimleri sırasında sık sık Aylin Coşkun’a direktifler veren ve en küçük detaylarla bile bizzat ilgilenen ciçeği burnunda yönetmen Hande Yener, başarılarla dolu kariyerinde yeni bir pencere daha açmış oldu.

Set arasında basın mensuplarının karşısına geçen ikili, yaşadıkları heyecanı gazetecilerle paylaştılar.

Yakın arkadaşı Aylin Coşkun için kamera arkasına geçtiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Hande Yener, parçayı birlikte seçtiklerini ve Saftirik’in 2016’ya damga vuracak bir şarkı olduğunu ifade etti.

‘’Kadın Türkiye güzeli, şarkımız çok güzel. E daha ne olsun.’’ Diyererek yakın arkadaşını yere göğe sığdıramayan Hande Yener, ‘’sonuna kadar yanındayım’’ diyerek te dostluklarına bir kez daha vurgu yapmayı ihmal etmedi.  Yönetmenlikle ilgili kendisine yöneltilen sorulara ‘’ Steven Sphilberg’e oynuyorum.’’

Esprisi ile yanıt veren Yener, giydiği ilginç tulumla ilgili sorular karşısında ise ‘’yönetmen zıbını’’ tabirini kullanarak herkesi kahkahalara boğdu.  

Gazetecilerin Hande Yener’le çalışmak nasıl bir duygu sorularına tüm içtenliği ile ‘’O hiç kimsenin keşfedemediği ‘’ben’’i keşfetti. Ben bile bazı yönlerimi bilmiyordum. Onunla birlikte kendimi yeniden tanıyorum.’’ Yanıtını veren Aylin Coşkun, çekimler esnasında ufak birde kaza atlattığını ancak durumunun iyi olduğunu ve endişelenecek bir şey olmadığını söyledi. 

Yirmi dört saate yakın süren çekimlerde her an ayrı bir heyecan yaşadığını vurgulayan Coşkun, klipte kullanılan tırnaklarını soran muhabirlere ise ‘’saç cefadan, tırnak sefadan, sefam olsun Bülent annem yolladı.’’ Yanıtını vererek espriyi patlattı. Bülent Ersoy’un dillere pelesenk olan tırnaklarına da vurgu yapan Coşkun daha sonra yönetmeni Hande Yener’e sarılarak kraliçeyi öpücüklere boğdu.

saftirik_klip_pasta.jpg

Çekimleri ‘’yüksek yüksek tepelere’’ ile tamamlayan ekip, gecenin ilerleyen saatlerinde kestikleri pastayla da mutluluklarını perçinlediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.