Hande Yener... MİNİ ETEĞİ YÜREK HOPLATTI!

Hande Yener... MİNİ ETEĞİ YÜREK HOPLATTI!

Aydın'ın Didim ilçesinde, Venosa Beach Resort Hotel tarafından düzenlenen konserde Hande Yener sahne aldı.

Yaklaşık bin kişinin doldurduğu alanda sahneye mini etek ve yüksek topuklu ayakkabısıyla çıkan Hande Yener, sahne performansıyla hayranlarından tam not aldı.

Ünlü popçu sahnede Sinan Akçıl ile düet yaptıkları "Atma" şarkısını yoğun istek iki kez seslendirdi. Sanatçı, eski albümlerinden "Sopa" ve "Bodrum" parçalarını seslendirirken, "Yalanın Batsın", "Kırmızı", "Acele Etme" gibi sevilen şarkılarını da hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Konser sonrası soruları yanıtlayan Yener, yeni albümünün hazırlıklarının devam ettiğini ve çok heyecanlı olduğunu dile getirirdi. Yener, "Yeni imajım ve yeni şarkılarımla Ağustos ayında tam sıcakların ortasında muhteşem bir albüm çıkaracağım" dedi.

Didim'e bu yıl ikinci kez geldiğini ve Didim'i huzurlu güzel bir şehir olduğunu vurgulayan Ünlü Sanatçı Hande Yener, "Burada çok fazla sevenimin olduğunu biliyorum. Şanslı bir solistim bu anlamda, beni asla yalnız bırakmıyorlar. Didim, çok ideal bir yer, bugün de çok güzel bir gece geçirdim. 11 ve 27 Ağustos tarihlerinde de yeniden Didim'de Venosa Beach Resort Hotel'de sahne alacağım" diye konuştu.

Konseri, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Belediye Başkanı Mümin Kamacı, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak ve otelde konaklayan yerli ile yabancı turistler izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.