Hande Yener? SERTAP ERENER'İN BİRİNCİLİĞİNİ TAZELEMEK, CİLALAMAK GEREKİYOR!

Hande Yener? SERTAP ERENER'İN BİRİNCİLİĞİNİ TAZELEMEK, CİLALAMAK GEREKİYOR!

Radyo Turkuvaz'da; yeni albümü "Teşekkürler"in tanıtımı için 'Hopdedik Ayhan'ın misafiri olan Hande Yener, kendisine yöneltilen sorulara samimi cevaplar verdi.

Eurovision'da Türkiye'yi temsil için tek dileğim "hayırlısı ise olsun". Bence Sertap Erener'in birinciliğini, artık tazeleme ve cilalama vakti geldi. Bir de bu yarışma için önemsiz diyenler var. Madem önemsiz Sertap Erener birinci olduğunda neden ortalık yıkıldı? Bu yarışmayı dünyada üç yüz milyon insan izliyor. Tüm Avrupa'yı geziyorsunuz sizi herkes tanıyor. Bu kariyere artı değil mi? Yarışmaya laf sokanlara bakın,Türkiye'de de iddiası olmayan kişiler. Zaten gidemeyeceğini biliyor, 'önemsiz bir yarışma' diyor. Fazla şaşırmıyorum; bedelli şansı olmayanlar bedelliye, Eurovision'da adı geçmeyenler de Eurovisiona vuruyor. Bu işler böyledir."

"Demet Akalın'la Görüşmüyoruz, Biz Böyle İyiyiz!"

Hopdedik Ayhan'ın "Demet Akalın biraz önce twitter aracılığı ile "Eurovision'da Hande Yener'i destekler misiniz ?" sorusuna,bir cevap vermiş okumamı ister misin" sözüne Hande Yener "Tabiî ki oku ne demiş" diye cevap verdi.

Demet Akalın'ın "Deli misiniz,sonuna kadar destekliyorum. Eski dost, düşman olmaz" twitine Hande Yener "Çok güzel,çok hoş düşünceler,o zaman Demet'i alkışlıyorum" diyerek cevap verdi.

Sanatçı,dinleyicilerden gelen "Demet'le küs müsünüz" sorusuna ise "Bayadır görüşülmüyor. Bir uzaklaşma oldu aramızda, hafif bir soğuk rüzgar esti. Ben böyle iyiyim,O'da öyle iyi olsun.Meslekte heyecanlarım var, ama başka arkadaşlarımın da başarılı olmasını istiyorum. Kimseyi ayırt etmiyorum, herkese sempatiyle bakıyorum, kimseyi de incitmek istemiyorum artık. İlla aynı meslekte herkes yan yana olacak diye bir kaide yok. Bizim camiada dostluğu taşıyabilmek çok zor" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.