Hande Yener... YENİ ALBÜMÜNÜ EVİNDE KAYDETTİ!..

Hande Yener... YENİ ALBÜMÜNÜ EVİNDE KAYDETTİ!..

"Carpe Diem" isimli yeni albümü merakla beklenen Hande Yener geçtiğimiz günlerde gazeteci Serhat Tekin ile buluştu.

Yeni albümü ile ilgili bilgiler veren şarkıcı, sanat hayatının 20. yılını kutladığı albüm hakkında merak edilenleri anlattı.

Stüdyoyu evine taşıdığını söyleyen Yener , ‘ Yeni albümün oluşumu evimde merdivenlerin altında kurduğumuz stüdyoda gerçekleşti.

Yeni bir melodi ,söz bulduğumuz anda soluğu hemen mikrofon başında alıyorum. O heyecanı kaybetmeden kayıtları evde yapıyoruz.’ dedi.

Albümün bu ev ortamında çıkmasından son derece mutlu olduğunu söyleyen Yener, son dakika yeni şarkılar üretmenin heyecanını yaşıyor.

Yeni albümün çıkış tarihi hakkında ser verip sır vermeyen şarkıcı , heyecanını “ Kendimi yapabildiğimin en iyisini yapmak için her zaman sorumlu hissediyorum.

Dinleyicime, hayranlarıma, belki de beni hiç bilmeyen birilerine, eşsiz bir heyecan vermek, o enerjinin büyük kitlelere yayıldığını görmek, benim için dünyanın en büyük hazzı olabilir.

Bu enerjiyi üretmek ve paylaşmak benim misyonum. Beni 20 yıldır kalbine koyan sevenlerime, tüm kalbimle “Carpe Diem” albümünü yakında armağan edeceğim” sözleri ile paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.