Hande Yener... YONCA EVCİMİK'E HAKARETTEN YARGILANACAK!

Hande Yener... YONCA EVCİMİK'E HAKARETTEN YARGILANACAK!

Yonca Evcimik’in şikayetçi, Hande Yener’in sanık olduğu “Full albüm arak” davasında, iki ünlü popçu mahkemede ifade verdi.

‘FULL ALBÜM ARAK’ SÖZÜNE DAVA AÇILDI

Sabah’ın haberine göre, İstanbul 81.Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın iddianamesiyle dava dosyasına yansıyan bilgilere göre Yonca Evcimik, Hande Yener’in Harbiye Açıkhava konserinde söylediği bir şarkıyı dinledi.

Yonca Evcimik daha sonra sosyal medya hesabından ‘Yallah Sevgilim’ adlı şarkının linkini verip ‘Haberin Var mı?’nın orjinalini dinleyin arkadaşlar’ şeklinde yorum yaptı.

Hande Yener de Evcimik’e ait ‘Yonca Evcimik 15’ adlı albümde ‘Burası İstanbul’ şarkısının çalıntı olduğunu öne sürerek “Full albüm arak” diye yazdı.

Yonca Evcimik de ‘full albüm arak’ sözleri üzerine Hande Yener den şikayetçi oldu. Evcimik savcılık şikayetinde kendisine hakaret edildiğini iddia etti.

Soruşturma sırasında ifade veren Hande Yener, sosyal paylaşım sitesi üzerinden attığı mesajda herhangi bir hakaret kastının olmadığını öne sürdü. Ancak savcılık, ‘full albüm arak’ ifadesinin hakaret niteliği taşıdığını belirterek Hande Yener’e hakaret suçundan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

BENİM O YORUMUM BAŞKA BİR MÜZİSYENLE İLGİLİ

Hande Yener önceki gün mahkemeye gelerek ifade verdi. İfade sonrası bir açıklama yapan Hande Yener, “Ben o yorumu yaparken Yonca Evcimik’i kastetmedim. Hiç bir hakaretim olmadı. İnternette sadece müzikle ilgili birtakım yorumları oluyor. Benim o yorumum başka müzisyenle ilgiliydi.

Yonca Hanım da üzerine alındı. Ona karşı herhangi bir hakaret kastım yoktur. Sadece sosyal medyanın azizliğine uğradım. Hakaret de etmedim. Kimseye de hakaret etmem. Mahkemenin çağırması üzerine de ifade verdim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.