HARBİYE'DE 'SAM' YELİ!

HARBİYE'DE 'SAM' YELİ!

Şevval Sam, BKM organizasyonuyla gerçekleşen Denizbank Açıkhava Konserleri’nde Harbiye Açıkhava’da sevenlerini coşturdu.

Şevval Sam, “Yine Harbiye Açıkhava’da sizlerle karşı karşıyayız bu büyülü mekanda. Hoşgeldiniz umarım keyifli vakit geçirirsiniz.

Çok heyecanlıyım bana çok iyi geldiniz, iyi seyirler keyifli bir akşam diliyorum hepinize” diyerek seyircisini selamladı. Ve şarkılarla Türkiye turu yapacağı konserine fasıl ile başladı.

 ‘Hicaz Peşrev’, ‘Söyleyemem Derdimi’, ‘Bir Bahar Akşamı’, ‘Ada Sahilleri’ ile batıdan başlayan konser, ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’, ‘Leylim Ley’ ile hareketlendi.

‘Kum Gibi’ ile Ahmet Kaya’ya çakılan selamın ardından Defjen Def topluluğu da kendisine eşlik etti.

En ön sırada kızını izleyen Leman Sam da, sahneye çıkarak kuşaklardır seslendirilen kendisiyle özdeşleşmiş şarkısı ‘Gönül’ü, bu kez kızıyla seslendirdi.

Orta Anadolu’dan Karadeniz’e geçen Şevval Sam, Kazım Koyuncu’ya bir selam yolladıktan sonra, seyircilerin arasına da karıştı. Karadeniz’in coşkulu türkülerini onlara dokunarak seslendirdi.

 HARBİYE’DE HORON ZAMANI!

 Şevval Sam, sahnede kendisine eşlik eden Yoroz Horon Ekibi ile horon da oynadı. Harbiye’yi dolduran binlerce kişi de onlara eşlik etti.

 ‘Ankara’nın Bağları’, ‘Antep’in Hamamları’, ‘Kara Üzün Habbesi’  ile herkese göbek attıran Şevval Sam,

Karadeniz Türküleri’nden, Halk Müziği’ne, efsaneleşmiş pop şarkılardan türkülere uzanan geniş repertuvarı ile Harbiye’de Türkiye’nin dört bir yanına uzanan renkli bir konsere imza attı.

Sanatçı ilk yarıya üzerinde organze kaftanıyla çıktı ve daha sonra alkışlar arasında bunu üzerinden çıkarıp,  mor payetli elbisesi ile konsere devam etti.

Konserin ikinci yarısında da yine Esra Başıbüyük tarafından tasarlanıp, Naci Geçili tarafından hazırlanan iki renkli elbisesini giyen Sam, şıklığı ile de göz kamaştırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.