Harun Kolçak... DOĞUM GÜNÜNDE İKİ AYRI YAPIMCIDAN ALBÜM ATAĞI!

Harun Kolçak... DOĞUM GÜNÜNDE İKİ AYRI YAPIMCIDAN ALBÜM ATAĞI!

Türk Pop Müziğine damga vuran eşsiz ses 15 Temmuz 1955 yılında doğan ve 15 Temmuz 2017'de aramızdan ayrılan Harun Kolçak'ın 3. ölüm yıldönümünde 2 ayrı yapım şirketinden eserleri müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

HARUN KOLÇAK’IN DOĞUM GÜNÜNDE SÜRPRİZ ŞARKI!

 

Türk Pop Müziğin efsane isimlerinden Harun Kolçak’ın hiçbir yerde yayınlanmayan şarkısı ortaya çıktı.

 

Sanatçının 15 Temmuz olan doğum gününe özel müzikseverlerle buluşan ‘Haberin Bile Yok’ şarkısı Kolçak’ın hayranlarına büyük bir sürpriz oldu.

 

Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan iki şarkılık maxi single’da sanatçının 2014 yılında seslendirdiği ‘Deli Et Beni’ şarkısının da rock versiyonu yer almakta.

 

Sanatçının eski bir albüm için kaydettiği fakat piyasaya çıkarmadığı; sözü, müziği ve aranjesi kendisine ait olan ‘Haberin Bile Yok’ şarkısı Harun Kolçak sevenlerini heyecanlandırdı.

HARUN KOLÇAK’IN YARIM KALAN ŞARKILARI "HATIRA" ALBÜMÜNDE SEVENLERİYLE BULUŞUYOR!

Türk pop müziğinin efsane ismi Harun Kolçak’ın yarım kalan şarkılarının da içinde bulunduğu doğum gününe özel bir "Hatıra" albümü 14 Temmuz Salı günü Arpej Yapım etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini alacak.

harunkolcak_hatira.jpg

"Hatıra" da sanatçının "Çeyrek Asır" albümü öncesi hazırlıklarına başladığı ancak tamamlanamayan "Deliyim" ve "Haberin Bile Yok" adlı iki yeni şarkısı da bulunuyor.

Ayrıca albümde "Elimde Değil" şarkısının iki farklı versiyonu ve “Deli Et Beni” şarkısının yepyeni versiyonları da bulunuyor.

Mehmethan Dişbudak ve Alper Atakan’ın aranje ettiği albümde toplamda 7 şarkı yer alıyor.

"Gir Kanıma", "Yanımda Kal", "Gitme Seviyorum" gibi her biri hit olmuş şarkılara kattığı tutkulu yorumlarla kalplerde özel bir yere sahip olan Harun Kolçak kariyeri boyunca Sezen Aksu, Zerrin Özer Aşkın Nur Yengi gibi önemli isimlerle aynı projelerde yer aldı.

2016 yılında Umut Kuzey prodüktörlüğünde Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan Çeyrek Asır albümü büyük ilgi gören sanatçı 19 Temmuz 2017 yılında hayata veda etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.