Harun Kolçak...  YOKSULLUĞA KARŞI SÖYLEYECEK!

Harun Kolçak... YOKSULLUĞA KARŞI SÖYLEYECEK!

Duygu Bekiroglu (Tider İ.K. Yöneticisi, Uygar Özesme (Tider Direktör) ve Harun Kolcak Tider'in destek marketinde, 9 nisan'da Bostanci Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek konseriyle ilgili bilgi verdiler.

Harun Kolçak Maltepe'de bulunan Tider destek marketi ziyaret etti. Duygu Bekiroglu (Tider İ.K. Yöneticisi, Uygar Özesme (Tider Direktör) ve Harun Kolcak Tider'in destek marketinde,  9 nisan'da Bostanci Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek konseriyle ilgili bilgi verdiler.

HARUN KOLÇAK YOKSULLUĞA KARŞI SÖYLEYECEK…

Sanat hayatındaki 25.yılını Arpej Yapım etiketli “Çeyrek Asır” adını verdiği satış rekorları kıran muhteşem bir saygı albümü ile taçlandıran müzik dünyamızın usta sanatçılarından Harun Kolçak, 9 Nisan tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde Tider yararına konser verecek.

DÜNYA İYİLİKLE DÖNÜYOR

Işın Karaca, Gökhan Türkmen, Gülçin Ergül, Çelik, Tan Taşçı ve Umut Kuzey’in de sahne alacağı muhteşem konser #DünyaiyilikleDönüyor sloganıyla gerçekleşecek. Konserden elde edilecek gelirle 100.000 kişinin faydalanacağı ikinci Destek Market Bağcılar’da açılacak.

Destek Market Nedir?

Destek Market, israftan kurtarılan ürünleri, yoksulluk sınırı altında yaşayan insanlarla paylaşarak hem ekolojik hem de sosyal fayda yaratan ve paranın geçmediği bir markettir.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.