Harun Tekin... İNGİLTERE'DEN 'ÖZEL YETENEK' VİZESİ ALDI!

Harun Tekin... İNGİLTERE'DEN 'ÖZEL YETENEK' VİZESİ ALDI!

Harun Tekin, İngiltere tarafından uluslararası yeteneklere verilen ‘Global Talent Visa’yı almaya hak kazandı. Tekin, sevgilisi Melisa Sözen ile hayatlarının bir bölümünü Londra’da geçirecek.

Mor ve Ötesi’nin solisti Harun Tekin, küresel başarılarına bir yenisini ekleyerek İngiltere’den aldığı ‘Global Talent Visa’ ile Londra’da kendine yeni bir düzen kuruyor. ‘Global Talent Visa’, Birleşik Krallık tarafından, yetenekli ve öne çıkan profesyonellere verilen bir göçmen vizesi.

Bu vize, bilim, teknoloji, mühendislik, matematik, dijital teknoloji, kültür ve sanat gibi alanlarda uluslararası düzeyde başarı gösteren bireyleri çekmek ve desteklemek amacıyla tasarlanmış.

‘Özel yetenek vizesi’ ile Londralı oldu

Harun Tekin de aldığı bu özel vize sayesinde İngiltere’de müzik kariyerine uluslararası bir boyut kazandırmayı hedefliyor. Harun Tekin’in Londra serüvenine, sevgilisi ünlü oyuncu Melisa Sözen de dahil olacak tabii ki! Çift, Londra’da yeni bir yaşam kurmak üzere ev tuttu ve burada geçirecekleri zaman içerisinde hem bireysel projelerine odaklanacaklar hem de müzik dünyasına yepyeni eserler kazandırmak için çalışmalara başlayacaklar.

‘Özel yetenek vizesi’ ile Londralı oldu

‘Global Talent Visa’, Harun Tekin’e İngiltere’de uzun vadeli çalışma ve yaşam imkânı sunarak, müzik kariyerini uluslararası arenada daha da güçlendirmesi için bir fırsat tanıyacak.

Kaynak:hürriyet.com.tr / Mehmet Üstündağ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.