Hasan Dere...SUSKUN DAMAT ADAYI SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Hasan Dere...SUSKUN DAMAT ADAYI SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Asena ile birlikte beraberliği magazinkolik'de kamuoyuna duyurulan Hasan Dere, dün "Duymayan Kalmasın" adlı programda kendine iftira atıldığını ve toplum önünde küçük düşürüldüğünü ifade ederek avukatı aracılığıyla bir basın açıklaması yaptı...

İşte Hasan Dere'nin avukatı aracılığıyla yaptığı basın açıklaması şöyle;

 

DUYMAYAN KALMASIN İSİMLİ PROGRAMDA ASENA İLE BİRLİKTELİĞİNE İLİŞKİN HASAN DERE HAKKINDA YAPILAN GERÇEKDIŞI BEYANLARA İLİŞKİN MÜVEKKİLİMİN AÇIKLAMALARI EKTEDİR.

BİLGİNİZE SUNULUR 

Basına ve Kamuoyuna

15 Mart 2017 günü Star TV’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ isimli programda müvekkilimin kişilik haklarına,  aile ve sosyal yaşantısına,  ticari hayatına zarar veren gerçekdışı  açıklamalara yer verilmiştir. Programa konuk olarak çağrılan kişi tarafından ortaya atılan iddialar asılsızdır. Müvekkilim programda yapılan açıklamalarda halihazırda evliliği devam eden ve karısını aldatan bir profil olarak kamuoyuna sunulmuştur. Müvekkilimin özel hayatının gizliliğini ihlal eden türden açıklamalarla ve tamamen kişisel bir husumetle müvekkilime  iftiralar isnat edilmiştir. Daha da vahimi müvekkilimin 10 yaşındaki oğlunun fotoğrafları dahi bu programda ve daha sonra bazı internet sitelerinde yayınlanmıştır. 

Müvekkilim bu açıklamaları yapan kişiyle ilgili yasal haklarını kullanmak üzere hareket geçmiş olup ayrıca bu açıklamaları doğruluğunu araştırmadan, müvekkilin özel hayatını, aile yaşantısını ve iş yaşamını ifşa ederek kamuoyuna yansıtan yayın kuruluşları hakkında da yasal yollara başvurulacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur

Hasan Dere  Vekili

Av. Selma Yıldız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.