Hasan Kaçan... KARDEŞİNİN İNTİHARINDAN HANGİ GAZETECİLERİ SORUMLU TUTTU?

Hasan Kaçan... KARDEŞİNİN İNTİHARINDAN HANGİ GAZETECİLERİ SORUMLU TUTTU?

Ağır Roman'ın yazarı Metin Kaçan'ın ağabeyi Hasan Kaçan kardeşinin intiharından sorumlu tuutuğu 3 gazetecinin ismini açık açık söyledi..

Sanat dünyası geçtiğimiz hafta Ağır Roman'ın yazarı Metin Kaçan'ın intiharıyla sarsırılırken, ünlü edebiyatçının acılı ağabeyi Hasan Kaçan, Twitter'dan sert açıklamalar yaptı.

AĞABEYİ HASAN KAÇAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Metin Kaçan'ın ağabeyi Hasan Kaçan, Ağır Roman'ı yazmasının ardından 1995 yılından beri kardeşine karşı karalama kampanyası başlatmakla suçladığı Ertuğrul Özkök, Ayşe Arman ve Zafer Mutlu'nun isimlerini vererek topa tuttu.

ÖZKÖK, ARMAN VE MUTLU'YU SUÇLADI

Hasan Kaçan, kardeşi üzerine yapılan kampanyalara dikkat çekerek, ismini verdiği 3 ünlü gazeteciyle ilgili "Bunlar engerekler ve çıyanlardır, bunlar aşımıza, ekmeğimize göz koyanlardır, tanı bunları, tanı da büyü. (a.a)... Tanıyamadın bunları meto." dedi.

"SENİ BU ENGEREKLER ÖLDÜRDÜ METO"

Kaçan, "Meto, bu engerekler ertuğruluyla, ayşesiyle, zaferiyle zaten seni 1995'te öldürdüler. sadist çığlıklarla defalarca, bıçakladılar, şişlediler" diyerek, kardeşinin 90'lı yıllardan bu yana bu isimlerin iftiralarına hedef olduğunu belirtti.

HASAN KAÇAN İSYAN ETTİ

Metin Kaçan'ın o yıllarda yaşadıklarına dair yapılan haberler, aradan 17 yıl geçtikten sonra Kaçan'ın intihar etmesiyle tekrar gündeme geldi. Ağabeyi Hasan Kaçan, kardeşinin bu isimler tarafından öldürüldüğünü kaydederek, Twitter üzerinden o isimlere ateş püskürdü.

Hasan Kaçan şunları söyledi;

"Sen de suçlusun meto... Gariban bir berberin, tamirci kalfası, ortakul mezunu oğluydun... Haddine miydi AĞIR ROMAN yazmak... Yedirirler mi.. Meto... İçin rahat olsun... Allah intikam sahibidir... Meto, soğuk sulara düşen bedenin zaten 1995'ten beri ölüydü. Sen bu engereklerin öldürdüp boğduğu ne ilk ne de son kişisin... Meto, bu engerekler ertuğruluyla, ayşesiyle, zaferiyle zaten seni 1995'te öldürdüler. sadist çığlıklarla defalarca, bıçakladılar, şişlediler. bunlar engerekler ve çıyanlardır/ bunlar aşımıza ekmeğimize göz koyanlardır/ tanı bunları,tanı da büyü. (a.a) ... tanıyamadın bunları meto. ve son olarak...bugünlerde beni arayıp vicdan azabıyla ağlayanlara da Allah acısın. biz kimseye kin tutmayız... Ama kabağın da sahibi var...İçinizi karartığım için özür dilerim... "ya ben öleyim mi söylemeyince"... Allaha emanet olunuz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.