Hashtag...İLK TANITIM VE AFİŞ YAYINDA!

Hashtag...İLK TANITIM VE AFİŞ YAYINDA!

Başaran Şimşek’in yönettiği Hashtag; bir zamanlar sosyal medya fenomeni (influencer) olan Damla, Balaban, Öner, Gülben, Yaman ve Eylem’in başına gelenleri anlatıyor. Filmin ön afiş ve teaser’ı görücüye çıktı!

Senaryosunu Özden Uçar ve Onur Böber’in birlikte yazdıkları film, zamana yenik düşmüş, sıradanlaşmış ve çıkış arayan bu altı fenomenin bir dağ evinde yaşadıkları gerilimli ve korku dolu anlara odaklanıyor.

Kendilerini deneysel bir filmin içinde bulan, gerçeklikle bağları kopan gençler nasıl bir olayın içine düştüklerini anlamaya çalışırken bir yandan da başlarına gelen bu olaydan kurtulmaya çalışırlar…

Hashtag korku sinemasına farklı bir açıdan bakarak, sosyal medyada ünlenmiş fenomenlerin yüreğine korku salıyor! Yüzleşmeye hazır olun!

hashtag_afis.jpg

Özüm Çakır, Ela Yörüklü, Gülderen Güler, Burak Çoban, Ergülcan Akıncıoğlu,

İrem Diri, Eren Emingil ve Elif İlkim Katmerci’nin rol aldığı Hashtag 24 Nisan’da CGV Mars dağıtımıyla vizyonda olacak.

Filmin karakterlerini tanıyalım…

DAMLA:

Özgüveni yüksek, ukala, kendini beğenmiş, her konuda muhakkak söyleyecek bir sözü olan ve asla birinciliği kimseye kaptırmamaya niyetli bir fenomen Damla…

O yüzden bu sinema filmi onun için çok önemli, günde milyarlar kazansa da kanalından, eğer bir film yıldızı olursa, diğer influencerlardan sıyrılıp, istediği saygın şöhrete kavuşacak.

GÜLBEN:

Tek yaptığı makyaj videoları paylaşmak olan, biraz da korkak bir arkadaşımız Damla ile iyi geçinmeye çalışıyor, ondan biraz çekiniyor. Bu sinema filmi onun için acayip bir fırsat.

BALABAN:

Balaban'ı şınav çekerken, ağırlık kaldırırken, kameraya kaslarını gösterirken ve en sonunda bir club’da kızlarla dans ederken görebilirsiniz.

Bu sinema filmine başvurması da onun için sadece bir macera.

ÖNER:

Namı diğer şaka makinesi, sokakta birilerinin suratına su atıp kaçıyor ya da gereksiz şakalarına insanlar bayılıyor ama diğerlerine nazaran daha insaflı. Hayatı komediden ibaret...

YAMAN:

Yaman para için her şeyi yapabilecek bir insan… Sokaklarda insanlara para teklif ederek, sınırlarını test etmekte beis görmüyor O da para ün ve şöhret için her şeyi yapmaya çalışacak. Şansı var mı göreceğiz.

EYLEM :

Bu gösterişten uzak, tatlı yogacı kız bunların arasında ne arıyor diye sormak lazım. Belki de hepsinden farklı bir misyonu var!

ASİSTAN KIZ:

Çekilecek olan sinema filminin gizemli asistanı… Yönetmenin direktiflerini iletmekten sorumlu, gözlüklü, sıradan görünümlü çok göze batmayan bir kız.

SİNOPSİS

Damla, Balaban, Öner, Gülben, Yaman ve Eylem 20’li yaşlarının ikinci yarısına gelmiş, kariyerlerine internet videoları çekerek başlamış ve zamanında çok iyi paralar kazanmış influencer’lardır.

Giderek kendilerini yenileyemedikleri ve arkalarından gelen yeni nesille rekabet edemez hale düştükleri için sıradanlığa düşmüş, kazançları azalmaya başlamış bir halde çıkış yolu aramaktadırlar.

Geçmişte yaşadıkları bir olay nedeniyle uzun süredir bir araya gelmeyen grup, bir yapım şirketinden aldıkları ilginç bir film görüşmesi çağrısı üzerine bir araya gelirler.

Damla ve diğerleri yapım şirketinin ofisinde, kendilerini karşılayan asistan kızdan filmle ilgili bilgileri alırlar.

Hiç görmedikleri bir yönetmen ve senaryo olmamasına karşın film teklifini kabul eden grup, çekim mekanı olan görkemli dağ evine giderler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.