Hatice... DEMET AKALIN'I SOSYAL MEDYADA TOPA TUTTU!..

Hatice... DEMET AKALIN'I SOSYAL MEDYADA TOPA TUTTU!..

Hatice, hunharca katledilen Leyla Aydemir ve minik Eylül'ün hakkında paylaşım yapmak yerine günlük hayatlarından paylaşım yapan meslektaşlarını takip etmekten çıkaran Demet Akalın'ı timsah gözyaşları dökmekle itham etti.

Ardı ardına yaşanan çocuk ölümlerinden sonra sosyal medya hesabından idam isteyen Demet Akalın, Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra hayatını kaybeden Leyla ve katledilen minik Eylül hakkında destek paylaşımı yapmayan ünlülere tepki göstererek tek tek takipten çıkarmış bunu yapmayan tüm ünlülere sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tutmuş yas ilan etmişti.

Lakin Akalın'ın sosyal medyadaki yası 24 saat sürdü. Bu siteminden 1 gün sonra global bir markanın ve fahiş fiyatlı montu ile sosyal medyada boy boy endam göstererek, yeni single'ı "Canıma da Değsin" için bol bol foto paylaşması şarkıcı Hatice'yi çileden çıkardı.

Hatice sosyal medyadaki paylaşımı ile Demet Akalın'a verdi veriştirdi.

"BİR DEMET TİYATRO"

Şarkıcı Hatice, Demet Akalın'ı," Birinci gün herkese sitem et yas var de listeden çıkar, ikinci gün Gucci reklamı ile matemi unut "Canıma da değsin" de. Türk halkı karşındaki! Yemiyor pahalı kumaşlardan ucuz resimleri. Ülke körpe yavrularını kaybetmişken, bu kadar hain bir şekilde, bir hafta daha sabretseydi insanlığınız. 24 saat öncesi herkesi yerden yere vururken, 24 saat sonra "Canıma da değsin." Canına acı ve hüzün değmiş ülkeme saygısızlık yapmayın. Sanatçılar örnek olmalı. Örnek alınmamalı bazen! Bir demet tiyatro" sözlerle eleştirdi.

İŞTE HATİCE'NİN O PAYLAŞIMI...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.