“Hayaller Gerçek Olsun “Derneği…  HATAY’DA OKUL YAPTIRACAK

“Hayaller Gerçek Olsun “Derneği… HATAY’DA OKUL YAPTIRACAK

"Hayaller Gerçek Olsun" Derneği deprem bölgesine yapacağı iyilik hareketiyle eğitime ışık olmaya hazırlanıyor. Şişli Cevahir Otel’de düzenlenen İftar yemeği ile birlikte yardım kampanyası düzenlenen geceye Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş’ta katıldı.

Menüsü Sayın Dr. Ender Saraç tarafından hazırlanan iftar davetinde Hatay ilimizde okul yaptırmak için yardım davetini, Ece Vahapoğlu ile Ender Saraç birlikte sunarlarken,  Cevahir Otel’in sahibi Eser Cevahir ve “Hayaller Gerçek Olsun” derneğinin kurucuları Ebru Gizem Cevahir, Gözde Dizdar, Lerzenur Elik, Yıldız Mimaroğlu, Begüm Gürel, Demet Cizrelioğulları, Dr. Özlem Munise Kaynak, Betül Yeğin, Merve Nayman, Yudum Yeni, Hüseyin Güler tam kadro olarak  destek olmak için oradaydı. 

hayallergercekolsundernegi.jpg

Gecede Yılmaz Morgül, Talat Bulut, Güvenç Kurtar, Burçin Bildik, Gökay Kalaycıoğlu, Nagihan Karadere, Mood Dergisi sahibi Burak Akan, magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur  ve Klass Dergisi sahibi Muammer Kapucuoğlu gibi ünlü isimlerde konuk olarak yer aldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.