Hayatımın Neşesi... SIRLAR AÇIĞA ÇIKIYOR!

Hayatımın Neşesi... SIRLAR AÇIĞA ÇIKIYOR!

Aile komedisine taze bir soluk getirecek, başrollerinde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin’in yer aldığı yeni TV dizisi "Hayatımın Neşesi", 11 Ağustos Cuma günü saat 20.00'de 6. bölümüyle TRT 1 ekranlarında...

Hayatımın Neşesi’nde bu hafta neler mi olacak? Aylin'in müzik kariyeri için gelen sürpriz teklif, ona hayallerini gerçekleştirme şansı sunacak.

Ancak her ne kadar Aylin için işler yolunda gitse de, Mustafa'nın bir yüzük krizi nedeniyle başını belaya sokmasıyla işler karışacak. Bu basit unutkanlık, tüm aileyi bir arayışın ve komedinin içine sürükleyecek.

Serdar'ın kafe açma hayali ve bankadaki kredi macerası, Neşe'nin evdeki yemek hazırlıklarıyla kesişiyor. Ama bu akşam yemekten daha fazlası olacak; çünkü gizli sırlar, yüzükler ve tatlı sürprizlerle dolu bir bölüm izleyenleri bekliyor.

Her şeyin yavaş yavaş ortaya döküldüğü bu özel bölümde, ailenin ne demek olduğunu, birlikte geçirilen anların değerini ve hayatın tatlı sürprizlerini bir kez daha hatırlayacaksınız.

Ve unutmayın, Mehmet Bey'in doğum günü var. Neşe'nin bu özel günde Saliha Hanım ve Mehmet Bey'in arasını düzeltme çabası, izleyenlere hem duygusal hem de neşeli anlar yaşatacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.