HAYATININ İLK FRİKİĞİNİ VERDİ !

HAYATININ İLK FRİKİĞİNİ VERDİ !

23 Nisan Çocuk Bayramı'nda çocukların oylarıyla "En Sevilen Kadın Sanatçı" seçilen başarılı şarkıcı çok konuşulacak bir frikik verdi..

Algida Max'ın üçüncü kez düzenlediği "Aslan Max 23 Nisan Ödülleri" 20 bin çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen anket sonuçlarıyla belirlenen ödüller sahibini buldu.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde çocuklar "En Sevilen Kadın Sanatçı" olarak Atiye'yi seçti. Güzel şarkıcı salonda isminin anons edilmesini beklerken oturduğu koltukta günün frikiğini verdi. Mini elbisesiyle koltukta otururan güzel şarkıcının bir anlık dikkatsizliği objektiflerden kaçmadı.

Bir süre sonra durumu fark eden Atiye toparlanarak geç de olsa önlemini aldı. Çocukların oyuyla "En Sevilen Kadın Sanatçı" seçilen Atiye, sahneye çıkarak güzel şarkıları ve dansıyla ödül törenine renk kattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.