Hayko Cepkin?DERBY BEŞİKTAŞ'IN OLACAK?

Hayko Cepkin?DERBY BEŞİKTAŞ'IN OLACAK?

Radyo N101 de, Uğur Gürtürk ' ün yapmış olduğu "101 Sesli Adam" isimli programına konuk olan Hayko Cepkin, 2 saatlik program boyunca ilginç açıklamalarda bulundu.

Şimdiye dek hiç kimseyi örnek almadığını, sadece kendi ile yarış içerisinde olduğunu belirten Cepkin,

" Zamanında ben de konserlere gittim, sahnedeki sanatçılara dokunabilmek için ellerimi sahneye uzatığım çok oldu ama;bir gün ben de o sahnelerde şarkı söyleyip, böylesine büyük bir hayran kitlesine sahip olacağımı biliyordum. " dedi.

Hayranlarından e-mail ve facebook tan mesaj yoluyla gelen soruları da içtenlikle yanıtlayan sanatçı, koyu bir Beşiktaşlı olduğunu, bu hafta sonu Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanacak derby karşılaşmasını da Beşiktaş'ın rahat kazanacağına inandığını belirtti.

Uğur Gürtürk' ün yaptığı Bülent Ersoy tiplemesine de " Herkes benden çok korktuğunu söylüyor ama, bunu burada itiraf etmeliyim ki, ben de sizden çok korkuyorum Bülent Abla " diyerek atıfta bulunan Hayko Cepkin,

Müslüm Gürses ile bir düet yapmanın kendisine onur vereceğini söylediği programın sonunda,

" Şimdiye kadar katıldığım bütün programlar içerisinde samimiyetle söylüyorum ki, en fazla keyif aldığım ve eğlendiğim program bu program oldu. Teşekkürler 101 Sesli Adam ( Uğur Gürtürk ) " açıklamasıyla espri ve eğlenceye ne kadar yakın bir kişilik olduğunu da dile getirmiş oldu...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.