Hazal Ergüçlü... CESUR POZLAR!

Hazal Ergüçlü... CESUR POZLAR!

Hakan Muhafız'ın 'Zeynep'i Hazar Ergüçlü Instyle dergisi için verdiği cesur pozlarla çok konuşuldu. Güzel isim meslek hayatına dair de samimi açıklamalarda bulundu.

Netflix'in izlenme rekoru kıran Türk yapımı dizisi 'Muhafız'da Çağatay Ulusoy'la başrolü paylaşan Hazar Ergüçlü, Instyle dergisinin çekimi için objektif karşısına geçti.

Oyunculuk performansıyla göz dolduran Ergüçlü, dergi için cesur pozlar verdi.

hazarerguclu_cesur1.jpg

Aynı zamanda SİYAD'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü kazandığı 'Kar' filminin yönetmeni Emre Erdoğdu'nun yeni filminin yapımcısı olan Hazar Ergüçlü, yapımcılık planını anlattı.
 
Türkiye'de bağımsız sinemanın destek bulmakta zorlandığına dikkat çeken ünlü isim şunları dile getirdi;
 "Türkiye'de bağımsız sinema destek bulmakta hep zorlandı ama şu an hiç bulamıyor o destegi. Ben de Emre birilerine boyun eğsin istemedim ve gücümüz yettiğince destek olmak istedim.
 
hazarerguclu_cesur2.jpg
 
Hazar Ergüçlü, bağımsız filmleri, gişe filmleri, popüler kültür dizileri, uluslararası projeleri ve reklam kampanyalarını bir arada yürüttüğü kariyeri ile ilgili "Popüler kültürün içinde olmayı da seviyorum, bağımsız sinemanın da.
İdeolojik yaklaşmıyorum, ikisinin dinamiğinden aldığım haz başka." diye açıkladı.
 
hazarerguclu_cesur3.jpg
 
'Hakan: Muhafız' dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu arkadaşı Çağatay Ulusoy için "Çağatay'la oynamayı da çok seviyorum.
Yakından tanıdığın biriyle çalışmak büyük bir konfor." yorumunda bulundu.
 
hazarerguclu_cesur4.jpg
 
BBC Dizisinde Rol Alacak:
 
 Pek yakında 'The Mallorca Files' isimli BBC dizisinde bir makyaj artisti rolünde izleyeceğimiz Ergüçlü, Mallorca Adası'ndaki rol arkadaşlarının kendisinin Nuri Bilge Ceylan ile çalışmış olduğunu öğrendiklerinde çok şaşırdıklarını da anlattı.

 

 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.