Hazal? RADYOCULUĞA SOYUNDU?

Hazal? RADYOCULUĞA SOYUNDU?

Popçu Hazal, 100.8 Radyo İlaç'ta, her çarşamba saat 21:00 ile 24:00 arası ''Hazal'ın Reçetesi'' isimli yeni bir programa başladı.

Güçlü sesi ve başarılı yorumuyla Türk Pop Müziği dinleyicisinin kalbinde özel bir yeri olan Hazal, iddialı bir repertuar aşamasında olduğu yeni albümü öncesi, hayranlarını çok sevindiren bir sürpriz yaptı. Müzik sektörünün ünlü yapımcılarından Şahin Özer'in teklifi üzerine, 100.8 Radyo İlaç'ta, her çarşamba saat 21:00 ile 24:00 arası ''Hazal'ın Reçetesi''isimli yeni bir programa başladı. Büyük bir heyecanla başladığı ilk programında telefonlar kilitlendi, mesaj yağmuruna tutuldu.

Sanatçı, programında seçtiği şarkıları çalmak ve dinleyiciyle telefon bağlantıları yapmanın dışında, tüm teknik ekipmanları da kendisi kullanarak herkeste şaşkınlık yarattı.

Dinleyenlerin, "sanki kırk yıldır bu işi yapıyormuş gibisin, çok doğal,samimi ve pozitifsin seni dinlemek güç veriyor, sizin gibi sanatçılara çok ihtiyacımız var" şeklindeki yorumları, sanatçıyı çok duygulandırdı. Bu yorumlara;''Bu teklifi,dinleyicilere,TV Programlarının,kliplerin ötesindeki Hazal'ı tanıtmak

hem de onları daha iyi tanıyabilmek amacıyla kabul ettim. Şarkı söylemek başta olmak üzere,yaptığım her işin hakkını vermek isterim, özenirim... Çünkü ben her şeyin en iyisini isterim sanırım bütün insanlar da her şeyin en iyisine layıktır diyerek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.