Hedef 2023... FİLMDE SÜRPRİZ HOLLYWOOD YILDIZI!..

Hedef 2023... FİLMDE SÜRPRİZ HOLLYWOOD YILDIZI!..

Çekimleri bu ay Adana, Mersin, Gaziantep, Kocaeli ve Körfez’de yapılacak olan ‘Hedef 2023’ film ekibi, çekim öncesi basın mensupları ile bir araya geldi.

Yönetmenliğini Banu Kaptanoğulları’nın, yapımcılığını ise Esna Film Ahmet Kocaman’ın üstlendiği, ön hazırlığı 1.5 yıl süren sinema filmi ‘Hedef 2023’ bir MİT ajanının etrafında gelişen macera dolu olayları anlatıyor.

Hedef 2023 ekibinin basınla bir araya geldiği toplantıya, Kurtlar Vadisi dizisinde büyük beğeni toplayan Ümit Acar, Doğuş, Bülent Çetinaslan, Bilgehan Birincioğlu, Deniz Durmaz, Melda Arat, Erdal Bilingen, Batuhan Kocaman, Erkan Çelik, Seda Kement, Ali Kemal Aydın, Mehmet Emin Demirel, Muzaffer Demirel, Şenol İpek, Feride Hasimi, Hakan Kocaman ve Fatih Küçük gibi birçok ünlü isim katıldı.

Yönetmen Banu Kaptanoğulları, “Filmimizde dünyaca ünlü bir Hollywood starı da yer alıyor. Ama şimdilik ismini veremiyoruz. Seyircilerimiz için bir sürpriz olacak” dedi.

Filmin başrol oyuncularından Doğuş ise, “Böyle bir projede olmaktan dolayı çok mutluyum, harika bir film olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.