Hemen Döneriz...İSPANYA SOKAKLARI 'RECO'YA DAR GELDİ!

Hemen Döneriz...İSPANYA SOKAKLARI 'RECO'YA DAR GELDİ!

Hemen Döneriz sinema filminin İspanya Barselona'da gerçekleştirilen çekimleri 18 Eylül’de tamamlandı.

Yapımcılığını oyuncu Gökhan Mumcu'nun yaptığı, yönetmen koltuğunda Haydar Işık’ın  bulunduğu, Vega Film Production, Bekir Aydınoğlu ve 11K Film’in ortak yapım projesi Hemen Döneriz sinema filminin İspanya Barselona'da gerçekleştirilen çekimleri 18 Eylül’de tamamlandı.
Film için özel olarak Bekir Aydınoğlu' nun  satın aldığı FERRARİ 488 PİSTA modeli otomobille Barselona'nın eşsiz şehir dokusu resmedildi.

Türkiye satış rakamı 6 milyon Türk Lirası olan Ferrari 488 Pista Aynı zamanda, Barış Koçak' ın film için hazırladığı “Hemen Döneriz” şarkısının klip çekimlerinde de kullanıldı.

Görüntü yönetmenliğini Ömer Yılmaz'ın yaptığı filmin başrollerini Kadir Polatcı, Buse İskenderoğlu, Murat Genç, Burak Satıbol, Amir Zakaria, Ayhan Taş ve Gökhan Mumcu paylaştı.

Barselona da başlayan filmde “Reco (Gökhan Mumcu) dostlarından aldığı görevi Türkiye’de yerine getirmek için yola çıkar ve Reco ile yolları çakışan dört maceraperest arkadaşın karşılaştığı tesadüfi olayların trajikomik bir hal almasıyla başlarına gelmeyen kalmaz.

 

Filmin güçlü oyuncu kadrosunda ayrıca Esin Civangil, Kıvanç Baran Arslan, Enver Akbaş, Fulya Şirin, Halil İbrahim Ceyhan, Ayberk Yılmaz, Hüseyin Elmalıpınar, Ahmet Dursun, Seda Alpat, Yavuz Ketenci, Muzaffer Saygın Üngör, Umur Yiğit Vanlı, Orhan Öztokat, İbrahim Aratman, Mustafa Ayhan, Fatma Demir, Pekcan Türkeş, Caner Ural, Enver Öztürk ve Açelya Elmas bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.