Hepsi... 3 KİŞİ OLARAK İLK RADYO PROGRAMINA ÇIKTILAR...

Hepsi... 3 KİŞİ OLARAK İLK RADYO PROGRAMINA ÇIKTILAR...

Dün Pal FM'de Yasemin Şefik'in konuğu olan Hepsi grubu, ilk kez üç kişi olarak ilk radyo programlarına da çıkmış oldu. Samimi tavırları ile dinleyicilerin destek telefon ve maillerine tuttuğu grup üyeleri, Cemre, Eren ve Yasemin'den ilginç açıklamalar;

Samimi tavırları ile dinleyicilerin destek telefon ve maillerine tuttuğu grup üyeleri, Cemre, Eren ve Yasemin'den ilginç açıklamalar;

GÜLÇİN GİTTİ DİYE YENİ DÖRDÜNCÜ ARAMIYORUZ!

Gülçin'in gruptan ayrılmasıyla üç kişi kalan Hepsi grubu," Üç kişi olarak yolumuza devam edeceğiz, Gülçin gitti diye yeni bir dördüncü aramıyoruz" açıklamasını yaptı. Giden arkadaşlarıyla uzun zamandır görüşemediklerini, Gülçin'in yurt dışında olduğunu belirten grup üyeleri Hepsi ve yeni çıkan gruplarla ilgili de Cemre, " Bizim diğer gruplarla sanki futbolcuymuşuz gibi transferimiz yazılıp çiziliyor. Ayrıca bu yazılanlar bizi etkilemiyor. Aksine vay be biz neymişiz diyoruz." Eren ise; "Yeni çıkan gruplara hep Bizimle ilgili sorular da yöneltiliyor. Onlar için daha zor olmalı. Sürekli benzetilecekleri bir grup var önlerinde..." dedi.

NE OLURSA OLSUN BİZ HEPSİYİZ...

Gülçin'in gidişinden sonra üç kişi olarak ilk konserlerini geçen ay veren Hepsi,

" Nasıl bir tepki ile karşılaşacağımızı bilmiyorduk. Açıkcası bu bizi tedirgin de etti. Herşey konser gününe kadarmış, sahneye çıktık ve tüm sevenlerimiz bize destek oldu. Bu bizim için çok önemli. Bize fan sitelerinden ulaşıp sadece fanlarımız değil, aileleri de aynı şekilde destek veriyor.

CEMRE'NİN İÇİNE ANNEANNE KAÇMIŞ!

Yasemin'le Hitnoz programında sıra Aşk konusuna gelince bir zamanlar magazinde sıkça görülen Cemre " İnanın artık dışarı çıkmıyorum. Sevgilim yok. Bir tek köpeğim Kurtbir var. Ve bol bol yemek yapıyorum." dedi. Bunun üzerine Hepsi Yasemin " Ben hep söylüyorum. Cemre'nin içine anane kaçmış. Dışarı çıkalım diyorum.Hep yok evdeyim. Gel yemek yaptım yiyelim... Benim de sevgilim yok. Zaten kimseyi de istemiyorum hayatımda. Kırmak ve kırılmak üzerine düşünmek ve yorulmak istemiyorum "....Eren ise " Şu anda biriyle beraberim. İsmini vermek istemiyorum" dedi.

SİNEMA FİLMİMİZ ERTELENDİ!

Hepsi grubu aynı zamanda " Kayıp Çocuklar Cenneti" sinema filmlerinin çekimlerine de ara vermek zorunda kaldı. Hepsi, ekonomik kriz, yapımcı ve tabii ki Gülçin' in de gidişi ile senaryonun yeniden düzenlenmesi gibi sıkıntıların atlatılıp önümüzdeki aylarda yeniden çekimlere başlanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.